Leuke truien van C&A

Leuke truien van C&A

Aangezien het nog steeds koud en guur is buiten is een comfortabele trui natuurlijk geen overbodige luxe. Vandaag zet ik de leukste truien van de C&A voor je op een rij.

Stiekem vind ik dat de C&A leuke en betaalbare kledingstukken heeft. Ik heb vandaag dan ook de mooiste items voor je geselecteerd. Dit artikel is overigens niet gesponsord, maar het leek mij gewoon leuk om op deze manier een overzicht per winkel te kunnen geven. Zo kan je direct besluiten of je wat leuks ziet of niet. Ik vond het in ieder geval wel een leuk idee. Dus ben je nog op zoek naar een warme trui? Houd mijn blog de komende tijd dan goed in de gaten voor truien van andere winkels!

Vroeger (stiekem nog niet zo heel lang geleden) droeg ik graag zwart. Het is chic voor naar kantoor en staat mooi met mijn blonde haren. Vind ik zelf dan. Maar ik merk dat ik de laatste tijd vaker kijk naar kledingstukken met zachte kleuren zoals bruin, grijs, wit en crème. Maar ook naar (voor mij) opvallendere kleuren zoals blauw en rood. Ik vind het leuk om te experimenteren en voeg langzaamaan steeds meer kleur toe aan mijn garderobe. Ik denk dat ik steeds meer kleur draag, omdat ik bij Roos zie dat veel kleuren haar zo mooi staan. Alhoewel er vóór mijn zwangerschap ook al een lichte verschuiving plaatsvond hoor. Toen droeg ik veel roze, want ja.. iets met de liefste dochter ever. 😉

Warm neutrals

Warme nude kleurige truien

trui links | trui rechts

Maar neem bijvoorbeeld deze twee truien. Ik vind ze echt prachtig, terwijl ik ze vroeger zou laten hangen. Grappig hè, hoe dat gaat. Anyway, ik vind die linker heel mooi en warm. Die rechter is weer prachtig voor het voorjaar met een witte broek, zoals het model dit ook draagt.

Basic en cute

neutrale truien

trui links | trui rechts

Deze twee truien zijn lekker basic, maar toch cute. De grijze trui is wat aan de korte kant, maar de uitlopende mouwen vind ik wél heel leuk. Het maakt de trui toch minder basic dan je in eerste instantie zou denken. En de crèmekleurige trui ziet er heerlijk comfi uit, waardoor ik hem het liefst vandaag nog aan doe en met een kop thee en een boek op de bank kruip. Doordat de trui wat grover gebreid is, is hij lekker nonchalant. Style de truien met wat accessoires en je bent good to go.

Lekker pittig

cobalt blauwe trui en gele trui

trui links | trui rechts

Geel is niet direct een kleur waar ik voor zou kiezen, maar het model staat het prachtig. Lekker vrolijk! Dit is voor mij reden genoeg om de trui aan mijn garderobe toe te voegen. Net als rood is cobaltblauw een kleur wat mij mooi staat. Ik vind dit dan ook een top trui en ik denk dat dit mij ‘pittig’ staat.

Pinktastic

roze dames trui

trui links | trui rechts

Als je op zoek bent naar warme kleuren, dan zit je met roze altijd goed. Ook al ben ik meer van het zachtere roze omdat dit (wederom) draagbaar is naar kantoor, toch vind ik de linkertrui te vrolijk om te laten hangen. Ik krijg er helemaal zin van in de lente!

Ik ben benieuwd of jij graag truien draagt? En welke trui of kleur zou jij kiezen?

Liefs Eveline

 

 

Delen:

9 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   11 februari 2020 / 15:41

   Thanks meis!

 1. 14 februari 2020 / 21:16

  Ik heb echt veel truien en vesten. Op koude dagen leef ik in zulke kledingstukken, haha. Een trui met een V-hals vind ik mooi. Uit deze truien zou ik de rechter roze trui kiezen.

  • Eveline
   Auteur
   18 februari 2020 / 15:36

   Leuk! Ja eens, een v-hals is altijd mooi. En die koude dagen, hou op schei uit. Ik leef in warme truien, sokken, sloffen en op liters thee haha.

 2. 18 februari 2020 / 07:49

  Wat een mooie truien! Vooral die twee roze truien vind ik echt geweldig. Helemaal mijn ding!

  • Eveline
   Auteur
   18 februari 2020 / 11:14

   Haha ja ik moest ook aan jou denken bij die roze en de gele trui. 😉

 3. 2 maart 2020 / 08:47

  Ik vind vooral de natuurlijke tinten heel erg mooi! Ik stap niet zo snel meer binnen bij C&A, maar dat ga ik binnenkort toch maar weer eens doen!

  • Eveline
   Auteur
   5 maart 2020 / 13:23

   Leuk om te horen! Nee ik ook eigenlijk niet, maar ik vind ze online altijd leuke dingen hebben en ik heb er tijdens het schrijven van dit artikel toch wat besteld hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?