De leukste bijzettafels voor jouw interieur

De leukste bijzettafels voor jouw interieur

Een saai hoekje in je kamer? Deze kan je binnen no time opleuken met een bijzettafel en wat leuke accessoires. Dit heb ik zelf ook gedaan en ik ben er heel blij mee!

Zoals je op de foto kan zien heb ik een donkergroen marmeren bijzettafel van By-Boo besteld. Deze komt van Sfeer.nl, een woon webwinkel dat zichzelf trendsetter noemt op het gebied van wonen. Ze hebben dan ook hele leuke items in hun webshop. Het tafeltje heeft in mijn ogen de ideale afmetingen voor het (voorheen) lege hoekje. Niet te groot en niet te hoog. Ik kan er dan ook gemakkelijk nog iets te drinken op kwijt zonder dat dit te hoog of te laag staat.

Ik ben er helemaal blij mee. Zoals je kan zien maakt het dit lege hoekje direct een stuk gezelliger. En al helemaal met wat leuke accessoires erop natuurlijk. Naast dit tafeltje heeft Sfeer.nl uiteraard nog meer bijzettafels. Ik heb er een aantal voor je op een rij gezet:

bijzettafels

een // twee // drie // vier // vijf // zes

Ze hebben allerlei kleuren en stijlen in het assortiment, dus er is voor ieder wat wils. Ik heb zelf de wat warmere items uitgezocht. Maar mocht je benieuwd zijn naar meer, neem dan zeker een kijkje op hun website.

Ik vind het leuk van je te horen: Wat vind jij van deze mini make-over?

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 31 augustus 2021 / 08:26

  Heel leuk! Ik vind bijzettafeltjes heel leuk omdat je ze zo makkelijk kunt combineren. Mooi gedaan!

  • Eveline
   Auteur
   31 augustus 2021 / 13:38

   Ja dat is zeker zo. Leuk! En wat lief, dank je wel.

 2. 5 april 2022 / 21:03

  Ik vind bijzettafels ook geweldig, vooral als het een set van 2 is! Super leuk artikel 🙂

  • Eveline
   Auteur
   6 april 2022 / 10:29

   Dank je wel Esmee! Ja met een set ben je net wat vrijer he. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?