Leuke bekers voor theeleuten en koffieliefhebbers

Leuke bekers voor theeleuten en koffieliefhebbers

Drink je liters thee of kan je niet zonder je bak koffie? Dan is het natuurlijk extra genieten als je jouw favoriete drankje uit een oh zo leuke beker kan drinken. Daarom heb ik hele leuke, nee, de allerleukste bekers voor theeleuten en koffieliefhebbers op een rij gezet!

Omdat jullie zo enthousiast reageerden op mijn leuke donut beker, heb ik de leukste bekers voor jullie verzameld. En als je wil weten waar je die leuke donut beker kan kopen.. die staat ook in dit rijtje! Mocht je nog een leuk schoencadeautje zoeken of een cadeau voor onder de kerstboom, neem dan vooral even een kijkje!

Mijn oma heeft mij geleerd om te genieten van de kleine dingen in het leven. Tegenwoordig wordt dit heel hip een genietmomentje genoemd. Eén van deze genietmomentjes is voor mij het drinken van een lekkere kop thee, uit een leuke beker (2 in 1 dus eigenlijk). Zo word mijn beker verzameling langzaamaan wat groter en pak ik bewust een bepaalde beker uit de kast (afhankelijk van mijn mood). Doe jij dit ook?

Anyway, ik heb het internet afgezocht naar de allerleukste bekers en vandaag zet ik ze voor je op een rij! Ik ben benieuwd welke jij het leukste vindt.

Unicorns

Kijk hoe schattig deze unicorn beker is, en er zit ook nog eens een toverstaf lepeltje bij. Cuteness overload! Hier lust ik wel een warme chocomel uit.. 😉

Eenhoorn beker met toverstaf lepel kopen

Blond Amsterdam

Ik ben echt fan van het servies van Blond Amsterdam. (Als er nog iemand een bezoekje aan het Blond Café wil brengen, let me know!) En in combinatie met het drinken van liters thee, kan dat natuurlijk niet beter dan in een hele GROTE beker. Ook wel een XL beker genoemd. 😉 Deze beker heeft bijna alles wat ik leuk vind: online shopping, dance like nobody is watching, receiving flowers, donuts, pink en pink donuts (win win!), munching cookie dough, full candy & cookie jars.. Tja deze beker mag gewoon niet in je kast ontbreken als jij daar ook van houdt!

Blond Amsterdam favorite mok XL kopen

Beestenboel

Wat een gezellige beestenboel, die octopus en de roze flamingo. Als jij nog he-le-maal into the flamingo’s bent, zou ik zeggen: gooi hem lekker in je winkelmandje! En die octopus is een klein beetje vreemd, maar wel schattig.

Octopus beker kopen
Flamingo beker kopen

Do more of what makes you happy

Dé reden waarom ik deze blog in januari 2016 ben begonnen, was om meer te doen waar ik blij van word. En dat word ik nog steeds. Ik weet zeker dat ik nog heel lang blijf bloggen, want ik vind het veel te leuk. Ook al is het een beetje een uit de hand gelopen hobby waar steeds meer tijd in gaat zitten. <3  Deze beker past daar in ieder geval perfect bij. Ik vind het sowieso belangrijk dat je dingen doet waar je blij van word.

Do more of what makes you happy beker kopen

XOXO

Misschien is het omdat ik de serie opnieuw aan het bekijken ben, maar wie moet er nog meer denken aan Gossip Girl? “You know you love me.” En wisten jullie dat ‘XOXO’ knuffels en kusjes betekent? Ook al is hij wat basic, met deze betekenis is het extra leuk toch?

XOXO beker kopen

Osant

Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op olifanten. Mijn knuffeltje van vroeger was dan ook een olifant en noemde ik Osant. Vriendinnen van mij moeten daar dan ook altijd aan denken. 😉 Het enige waar ik een beetje over twijfel is of het wel lekker drinkt, aangezien het een dikke bovenrand lijkt te hebben en het ‘handvat’ er niet super comfi uit ziet. Maar als jij nou ook zo gek op olifanten bent, dan mag deze beker eigenlijk niet in je kast ontbreken.

Olifant beker kopen

Haai

Haaaaaai hoe is het? 😉 haha. Deze haai is super grappig. “Friends are fish, not food!” toch?

Haaien beker kopen

Minion

De minion films vind ik stiekem nog steeds leuk om te zien, maar je kan met deze leuke beker ook een hoop neefjes of nichtjes blij maken. Zeker met de feestdagen in aantocht.. 😉

Minion beker kopen

Donut

En last but not least, de donut beker waar jullie zo enthousiast over waren! Deze beker kwam bij megagadgets vandaan, maar helaas is hij uitverkocht. Geen zorgen ik heb precies dezelfde beker (van hetzelfde merk) voor jullie bij een andere gadget-website gevonden. Als je hem wil hebben zou ik er snel bij zijn, voordat hij daar ook uitverkocht is.

Donut beker kopen

Zo dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden. Ik wilde hem al langere tijd maken, aangezien ik zo dol ben op leuke bekers, maar ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik. Mochten jullie nog een deel twee willen.. let me know!

Welke beker vind jij het leukst?

Liefs Eveline

Delen:

6 Reacties

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 december 2017 / 12:14

   Leuk om te horen!

 1. 1 december 2017 / 20:53

  Wauw, daar zitten wel hele leuke bekers tussen! Mijn favoriet is toch die van Blond Amsterdam, maar de donut vind ik ook heel gaaf. En hoe schattig is die eenhoorn inderdaad!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 december 2017 / 12:26

   Haha jaaa Blond Amsterdam blijft bij mij ook favoriet. <3 Sinterklaas wist me dit jaar weer te vinden ermee. 😉

 2. 1 december 2017 / 21:30

  Echt, er gaat een hele nieuwe wereld voor me open haha, nooit geweten dat je zulke coole, leuke, grappige bekers hebt haha.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 december 2017 / 12:25

   Hahaha. <3 Leuk zijn ze he.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?