Klaar voor de winter met UNG Cosmetics

UNG cosmetics make up

UNG Cosmetics belooft ons een veelzijdige winter! Geïnspireerd op de modekleuren, die uiteenlopen van eenvoudig en verfijnd tot opvallend en uitdagend, introduceert UNG twee schitterende oogschaduwpaletten die aansluiten bij de trends.

Van ‘no makeup’ tot Smokey Eye 2.0

Geïnspireerd op de modekleuren, die uiteenlopen van eenvoudig en verfijnd tot opvallend en uitdagend, introduceert UNG twee schitterende oogschaduwpaletten die aansluiten bij de trends: Nude Fixation voor een subtiele ‘no makeup’ look en Self Expression voor een uitdagende Smokey Eye 2.0. Waar je ook voor kiest, de prachtigewinterlooks geven een gevoel van empowerment tijdens de koude maanden!

Zachte winter

UNG Nude Fixation Eyeshadow Palette

UNG Cosmetics onderstreept de natuurlijke schoonheid van elke vrouw met make-up die past bij haar persoonlijkheid. Wie houdt van zachte, warme tinten als roze en chocoladebruin, kiest voor de verfijnde nude- of ‘no makeup’ look. Het Nude Fixation palette inspireert met kleuren als Petal, Swiss Choc en Shooting Star. Maak de look compleet met de Luminous Blush Golden Berry of Le Chic, want de shiney blush is terug van weggeweest!

All eyes on you!

UNG Self Expression Eyeshadow Palette

Ga je liever voor een uitdagende, intense look? Het palette Self Expression is perfect voor ‘koele types’ met tinten als diepgroen, paarsgoud en bordeauxrood. Passen Deep Forest, Pointe Noir en Instant Crush bij jou? Dan weet je zeker: alle ogen zullen op jou gericht zijn! Uiteraard biedt UNG Cosmetics ook voor deze statement-look de matching lipglosses, blush en nagellak.

Verkrijgbaarheid en prijs

UNG Nude Fixation Eyeshadow Palette: € 39,50
UNG Self Expression Eyeshadow Palette: € 39,50

UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalons en op www.ungcosmetics.com

Voor welk palette ga jij?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?