Klaar voor de lente met deze truien van OTTO

Klaar voor de lente met deze truien van OTTO

Ik vind het fantastisch om te zien dat de trui artikelen zo goed ontvangen worden! Vandaag de laatste in de reeks (boehoe ;)). Ik heb de leukste truien van OTTO voor je op een rij gezet. Met deze truien ben jij zeker weten klaar voor de lente en zelfs al een vroege zomer. Ready? Let’s go!

Spring & summer ready

Wauw met deze truien krijg je toch direct een zomers gevoel? Zeker de linker foto spreekt tot mijn verbeelding. Ik zie me al op vakantie lopen. Heerlijk! Ook voor een avondje wijnen, wijnen, wijnen aan het strand zijn deze truien heerlijk. Och jee.. loop ik stiekem toch al met mijn hoofd in de lente? Gelukkig duurt het niet lang meer!

trui links | trui rechts

 

Spice it up

De rechter outfit geeft mij een beetje MyJewellery vibes. Het is echt een outfit van nu. En de trui heeft een mooie warme kleur. De linker trui is een perfecte kleur voor mijn blonde haren en staat lekker ‘pittig’. Leuk ook met die bolletjes erop. Love it!

trui links | trui rechts

 

Pastel perfection

Deze truien zijn pastel perfection ten top. Heerlijk voor de lente. De rechter trui is mijn favoriet van de twee maar de linker is wel lekker fris. Welke heeft jouw voorkeur?

trui links | trui rechts

 

The softer the better

Deze truien zijn heerlijk zomers en weer lekker zacht van kleur. Ik weet niet wat het is, maar ik merk dat mijn smaak hierin veranderd. Ook al staat het mij niet altijd even mooi, omdat ik zelf erg bleek ben (bleekscheet for life), toch blijft mijn oog hier op vallen. Heb jij dat ook met een bepaalde kleur?

trui links | trui rechts

Dit was het laatste artikel in de reeks, maar wat mij betreft kunnen we vanaf nu door naar de lente, vind je niet?

Liefs Eveline

**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

5 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2020 / 10:20

   Bedankt meis. <3

 1. 31 maart 2020 / 10:49

  Wat een leuke verzameling truien. De fel oranje trui is mijn favoriet!

  • Eveline
   Auteur
   2 april 2020 / 10:19

   Leuk om te horen! <3

 2. 7 april 2020 / 19:21

  Die tweede zachtroze trui vind ik het leukst! Ben blij dat het weer weer is om dit te dragen ipv een jas en dat het dan niet koud is <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?