Interieurtip: een snoepige en leuke prullenbak voor elk interieur

brabantia prullenbak roze wit en geel

In onze keuken staat de prullenbak direct in het zicht, dus een leuk exemplaar dan is meer dan welkom. De prullenbakken die ik ken zijn namelijk helemaal niet mooi om te zien en hebben voor mij vaak ook iets ‘vies’. En een keukenkastje opofferen voor een prullenbak wilden wij ook niet.

Ik vroeg mij dus af of het wel mogelijk is om een leuke prullenbak te vinden waarbij het niet erg is dat hij in het zicht staat. Verder hadden Albert en ik nog de discussie of we een prullenbak met een pedaal of een touch-bin wilden hebben. Uiteindelijk hebben wij er één gekozen met een pedaal, zodat je niet met vieze handen op de prullenbak hoeft te drukken en zo altijd twee handen vrij hebt.

Mocht jouw prullenbak, net als bij ons, in het zicht staan, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je er een hebt die je er mooi uit vindt zien. En laat ik nu net een hele fijne tip hebben. De snoepige prullenbakken van Brabantia. Whut? Ja ik wist het eigenlijk ook niet, maar kijk zelf maar eens hoe leuk ze zijn:

brabantia prullenbakken - donkere kleuren

brabantia prullenbakken

Ik zou wel zo’n lieve roze prullenbak op mijn kantoortje willen zetten. Hij is echt te schattig! En ik had nooit geweten dat ik een prullenbak schattig kon vinden haha. Wat vind jij? Zou jij dit neer willen zetten? Zoals jullie weten ben ik dol op mintgroene interieur items, dus zo’n mintgroene prullenbak zou in onze keuken ook niet misstaan.

De prullenbakken zijn er in allerlei vormen en maten: met of zonder pedaal, touch-bins, retro prullenbakken..voor ieder wat wils! Ze hebben zelfs een moderne en strakke prullenbak op poten (heel chic!). Mochten we onze prullenbak zat zijn, vind ik dat ook erg mooi. Maar ja een retro prullenbak heeft ook wat leuks. Ik vind het lastig! Heb je nou een leuke prullenbak gezien? Op de website van Brabantia kan je zo’n hippe prullenbak kopen.

Je hebt ze in allerlei kleuren, dus ik weet zeker dat je er één kan vinden die bij je interieur past. Het zijn echte eye-catchers, dus mocht je prullenbak in het zicht staan dan is dat met deze leukerds he-le-maal niet erg, vind je ook niet? Voor interieurinspiratie kan je natuurlijk ook altijd even op Pinterest kijken.

Welke kleur zou jij neer willen zetten?

in samenwerking met Brabantia

Delen:

2 Reacties

  1. 24 november 2017 / 21:07

    Ik heb zelf een mintgroene Senseo en waterkoker, dus de prullenbak die je laat zien in die kleur is wel welkom in mijn huis, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?