Interieurtip: Je mooiste herinneringen aan de muur

Interieurtip: Je mooiste herinneringen aan de muur

Halverwege December zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwhuis. Afgezien van wat lampen aan het plafond, decoratie aan de muur en een vloerkleed, kunnen we inmiddels zeggen dat ons huis zo goed als ‘af’ is. Het gezellig maken van ons huis was hierin eigenlijk de laatste stap. Ook al is de ‘clean’ look tegenwoordig in en houden wij van een modern interieur, gezelligheid is voor ons erg belangrijk. Decoratie aan de muren is hierin een must om je huis écht af te maken. Thuis lopen wij daar ook tegenaan, want wat hang je nu eigenlijk aan je muur? Albert en ik verschillen hierin ook nog eens qua smaak, dus wij hebben na 5 maanden nog steeds niets aan de muur hangen. Haha. Wat wij wel zeker weten is dat we een soort tijdlijn willen maken met onze mooiste herinneringen.

foto-op-canvas-fotocadeau

Fotocadeau.nl is zo lief geweest om ons te helpen bij onze tijdlijnmuur of herinneringenwand. Ik mocht een foto laten drukken op een materiaal naar keuze, zoals canvas, aluminium of hout. We besloten de foto van de ochtend na onze verloving te kiezen. Dat was geen moeilijke keuze, haha! Het was zo’n magische ochtend en het besef dat ik ja had gezegd was eindelijk een beetje bij ons binnengekomen. Als ik er aan terugdenk krijg ik weer helemaal de kriebels. <3

Ik koos voor een foto op canvas, omdat ik geen horizontale streep door onze hoofden wilde hebben (of door de verlovingsring!) vanwege de verschillende ‘planken’ hout.

bestelproces - je mooiste herinneringen aan de muur

Wat ik erg grappig vind is dat je jouw foto tijdens het bestelproces al aan de muur ziet hangen. Zo krijg je een goed beeld van de grootte van het formaat dat je hebt gekozen en zie je alvast hoe het eruit komt te zien als jouw herinnering aan de muur hangt (kijk daar hangen we al haha). Heel leuk bedacht en erg handig als je toch nog een ander formaat wilt!

verpakking - levering

De levering van het canvas was erg snel en het was stevig verpakt in bubbeltjesplastic. Mijn canvas kwam onbeschadigd aan. Ook vind ik de kwaliteit prachtig aangezien we gewoon een selfie (of zoals ik altijd zeg: een ussie) van ons hebben gebruikt die ik met mijn iPhone had gemaakt. I love it. Als we getrouwd zijn ga ik zeker nog een foto op canvas bestellen voor op onze herrinneringenmuur!

foto-op-canvas-schuin-shot-fotocadeau

Tip: hou je zelf meer van illustraties of gave prints? Dan kun je deze natuurlijk ook gewoon op canvas, aluminium of hout laten zetten.

Wil jij ook zo’n gave herrinnering of illustratie op een materiaal naar keuze laten zetten? Met de code: FCN10 krijg je 10% korting bij fotocadeau.nl!

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat zou jij nog graag aan de muur willen hangen?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotocadeau.nl.

Delen:

11 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 08:29

  Ah wat een lieve foto! Zo’n leuke manier om herinneringen te bewaren en op te hangen in je interieur <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 31 mei 2017 / 09:22

  Wat een leuk idee, zo’n herinneringsmuur! Als ik zo’n herinneringsmuur had, zou ik sowieso een foto ophangen die ik in Griekenland heb gemaakt. Daar heb ik mooie herinneringen aan.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 juni 2017 / 07:42

   Ohh wat leuk! Waar in Griekenland ben je geweest? 🙂

 3. 31 mei 2017 / 10:38

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar jullie eindresultaat met allemaal herinneringen 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 juni 2017 / 07:46

   Dank je wel lieve Anouk. <3

 4. 1 juni 2017 / 06:29

  Schattige, lieve foto van jullie samen! Bij ons hangen een paar lijstjes aan de muur en een wanddecoratie in Oosterse stijl

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 juni 2017 / 07:46

   Ahh dank je wel. <3 Oh zo'n wanddecoratie in Oosterse stijl klinkt ook erg mooi!

 5. 5 juni 2017 / 21:22

  Ah hele leuke foto heb je gekozen! Altijd leuk om zo iets aan de muur te hebben ^^

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 juni 2017 / 15:20

   Ahh, dank je wel. Ja dat vind ik ook inderdaad! <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   12 juni 2017 / 07:52

   Ahhh dank je wel! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?