Interieur update: warmte en sfeer

Interieur update: warmte en sfeer

We wonen inmiddels nu ruim 17 maanden in ons nieuwe huis en langzaamaan wordt het steeds meer ons huis. Er is de laatste tijd een hoop veranderd en we zijn er super blij mee. Ik neem je graag mee in onze veranderingen.

Ons nieuwe huis is warmer ingericht en veel van onze oude meubels passen daar niet meer in. Staal, blauw en groen.. nee dat kon echt niet meer. Beetje bij beetje vervangen we onze meubels, zodat het steeds meer klopt. Deze blog is een verzameling van wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd. Ik laat het je graag zien.

zithoek pastoe tv meubel

Eerst even een overzichtsfoto van hoe het eerst was. We hadden een prachtig tv meubel van het merk Pastoe staan. Heel stevig en ideaal om alle kabels en consoles e.d. in op te bergen. We hebben er over nagedacht om de frontjes van de kast in een andere kleur te spuiten, maar hebben er uiteindelijk voor gekozen om een ander tv meubel neer te zetten.

Het tv meubel hebben we vervangen door een prachtig zwart meubel van Ikea. Het meubel is lager en breder dan het vorige tv meubel. Hierdoor lijkt onze zithoek ineens veel groter! Het past perfect binnen ons kleurenschema.

Zoals je kunt zien hebben we daarnaast ook twee muren behangen om meer warmte en sfeer aan te brengen. Dit zijn de muren in de hoek naast de tv. Het behangetje is heerlijk zacht in aanraking, want het heeft een zacht vachtje. Ook fijn voor de akoestiek! Het is een prachtige print en voor ons ook wel gedurfd, maar ik ben er zo blij mee. Het geeft ons huis een hotel chique gevoel.

Ons tafeltje en de grote grijze poef hebben plaats gemaakt voor twee prachtige salontafels van sfeer.nl. Wie mij al langer volgt weet dat ik eerder al eens een bijzettafel bij sfeer.nl heb besteld. Ik ben daar nog steeds heel tevreden over. De kwaliteit is top! Ook deze twee gouden tafels zijn stevig. Ik ga er vanuit dat ze lang meegaan.

De hoge gouden salontafel van By-Boo (de bijzettafel Mastic) hebben wij gekregen. De grotere, lage salontafel met zwarte glazen plaat is van By-Boo (de Bunga salontafel) en hebben wij zelf gekocht. Ze hebben beide een chique uitstraling en zijn in het echt nóg mooier om te zien. We love it! Het maakt onze zithoek helemaal af. Wat vind jij?

Je kunt de tafeltjes uiteraard bij elkaar zetten, zoals wij hebben gedaan, maar het hoge gouden tafeltje kan makkelijk verplaatst worden. Ideaal wanneer je een verjaardag hebt of even je boek of koffie naast je neer wilt zetten. Overigens hebben we er normaal gesproken twee mooie kaarsen op staan, maar omdat Arthur deze er afhaalt hebben we ze weggehaald. Totdat hij weet dat hij er niet mee mag spelen uiteraard. šŸ˜‰

Alles bij elkaar ziet het er dan zo uit. ‘s Avonds als de kindjes op bed liggen doen we graag kaarsjes aan en kijken we een leuke film of serie. Of gaan we lekker wijnen wijnen wijnen. Ik ben blij met de aanpassingen en het geheel voelt veel rustiger zo! 

Voor ons interieur zijn we trouwens geadviseerd door Fenna van Fentastic Home Fashion. Ze heeft een prachtig advies gemaakt met shoptips en vrijwel alles daarvan hebben we opgevolgd haha. Houd haar zeker in de gaten als je van interieur houdt!

Wat vind jij van deze aanpassingen?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?