Mijn hoogtepunten van 2017

Mijn hoogtepunten van 2017

Normaal schrijf ik altijd een terugblik en vooruitkijken artikel, maar door de jetlag en verkoudheid/griep ben ik daar niet aan toe gekomen. Omdat we inmiddels weer een week lang in 2018 leven ga ik dit artikel ook niet meer schrijven, maar ik wil wel nog graag mijn hoogtepunten van 2017 met je delen, omdat 2017 zo ontzettend speciaal was. <3

De bruiloft

Het allergrootste hoogtepunt van 2017 was natuurlijk onze bruiloft (!!) (benieuwd hoe Albert me heeft gevraagd? Je leest het hier). Het was zo’n bijzondere en speciale dag! Ondanks de regen (waardoor we de fotoshoot niet buiten hebben kunnen doen) hebben we ontzettend genoten van de dag. Een romantische dag waarop onze liefde centraal stond. We zijn zo blij met iedereen die daarbij aanwezig wilde zijn! <3

Een heel jaar in ons ‘nieuwe’ huis

Eind 2016 trokken we in ons nieuwbouwhuis in en 2017 was het jaar waarin we voor het eerst een vol jaar in ons eigen huis woonden. We waren (en zijn) zielsgelukkig met onze huis en hopen hier nog lange tijd van te genieten. <3 Ik kan nu al niet wachten tot ik het huis weer gezellig kan maken met bloembollen, en in de zomer in de tuin kan zitten met vriendinnen en een goed goed glas wijn. Heerlijk!

Een vast contract

Eind 2016 zei ik mijn baan in Rotterdam op voor een baan dichter bij huis. Begin 2017 kreeg ik direct een vast contract aangeboden en daar ben ik nog steeds zo blij mee! Stiekem ben ik erg trots dat het zo goed gaat en daarnaast heb ik ook nog eens leuke collega’s. Ik ging zelfs met ze op wintersport en ga binnenkort met een aantal naar de vrienden van Amstel live. Ik heb er zin in!

Quality time met vrienden

Ook al kan ik enorm goed dingen alleen doen en heb ik dat soms ook nodig om tot mezelf te komen, ik vind het natuurlijk ook erg gezellig om met vrienden af te spreken. Daarom heb ik het afgelopen jaar (nog) vaker met vrienden afgesproken. Er zijn zijn ook mooie nieuwe vriendschappen ontstaan. Super gezellig! Helaas zijn er ook een aantal een beetje verwaterd en veranderd, maar ik heb mezelf voorgenomen om me daar niet druk om te maken. Goed he? 🙂 Het zal in een mensenleven vast nog wel vaker gebeuren en dat vind ik prima. Wanneer je ergens anders woont, je in een andere levensfase zit of je interesses of prioriteiten veranderen, dan kan het voorkomen dat je wat uit elkaar groeit en dat is oké. Zolang je maar voldoende energie blijft steken in de vriendschappen die jij wel belangrijk vindt!

Een fantastisch blogjaar!

Los van dit alles was 2017 ook het jaar waarin ik nóg meer aan mijn blog werkte. Ik zette meer artikelen online dan het jaar daarvoor en ontving hele leuke reacties. Ook was het een jaar waarin ik ook meer samenwerkingen met leuke bedrijven mocht doen en ik vaker wat aan jullie terug kon geven in de vorm van leuke winacties. En ik kan nu echt niet meer zonder mijn blog en zonder jullie! Daarom wil ik een aantal dingen dit jaar anders aan gaan pakken. Binnenkort meer daarover.. Spannend he? 😉

Ik ben heel benieuwd naar jouw hoogtepunten van 2017. Was was voor jou bijzonder? En staan er nog spannende dingen te gebeuren in 2018?

Heel veel liefs,
Eveline

BLOGLOVIN – INSTAGRAM – YOUTUBE

Delen:

8 Reacties

 1. 10 januari 2018 / 08:52

  Wat een fijn jaar! Super leuk dat jullie zijn getrouwd dit jaar, lijkt mij zo’n bijzondere ervaring. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:32

   Het is heel bijzonder inderdaad! En iedereen doet het ook altijd op zijn/haar manier en dat maakt het extra speciaal vind ik. 🙂 Xx

 2. 10 januari 2018 / 15:11

  Wauw, wat een topjaar. De foto van jullie samen op jullie bruiloft is echt prachtig. Ik hoop hoop hoop over een aantal jaar ook zo’n topjaar met een bruiloft te hebben!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:31

   Ahh dank je wel, wat lief! <3 Spannend!! Ik hoop met je mee, want het was echt genieten! 🙂

 3. 10 januari 2018 / 16:20

  Wat een mooi jaar heb je achter de rug! ❤️

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:30

   Ahh dank je wel Anouk. <3 Ik vond het een topper hihi 🙂

 4. 10 januari 2018 / 20:25

  Wat een fijne hoogtepunten heb je gehad. Logisch dat je bruiloft helemaal bovenaan staat. Dit jaar ga ik trouwen. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe die dag zal verlopen en kijk er ook enorm naar uit!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 januari 2018 / 17:30

   Ohh wat spannend! Van harte gefeliciteerd en geniet van alle voorbereidingen!! 🙂 Ik vond het zo leuk om daar mee bezig te zijn. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?