Hoe staat het met onze trouwplannen?

trouwjurken

Wow wat gaat de tijd toch snel. Ik liet je eerder al weten dat ik de jurk heb gevonden, maar hoe staat het verder met onze trouwplannen? Loopt het allemaal zoals we willen en moeten we nog veel regelen? Ik praat je graag bij!

Een bruiloft. Dé bruiloft. Het is ontzettend leuk om uit te zoeken, maar stiekem ook een hoop geregel. Gelukkig zijn we al een heel eind op weg! Mocht je zelf ook druk zijn met bruiloftsvoorbereidingen, dan is mijn tip: plan de dingen die je moet regelen in op één dag. Wij noemen het onze ‘trouw-regel-dag’, waarop we meerdere dingen voor de bruiloft in één dag regelen of bezoeken, zoals een bakker of fotograaf. Zo krijg je nóg meer zin in de bruiloft (als dat al mogelijk is) en gaat het van tevoren al leven, in plaats van dat je af en toe een klein dingetje regelt. Zo leven wij niet alleen naar de dag toe, maar genieten we ook volop van de voorbereidingen!

Wat hebben we al geregeld?

Onze fantastische trouwlocatie is vastgelegd (haha, ben je al nieuwsgierig?) en we gaan er binnenkort naartoe om van de menukaart te proeven. Jumm. Ben je zelf nog op zoek naar een trouwlocatie? Kijk dan eens op de site van de open toptrouwlocatie route. Meer dan 275 trouwlocaties openen 5x per jaar hun deuren, zodat je op je gemak kunt kijken of de locatie wat voor jullie is, en deze site laat precies zien welke locaties allemaal mee doen. Super handig!

De fotograaf die we wilden hebben was in oktober gelukkig nog beschikbaar en we hebben haar afgelopen weekend op onze trouw-regel-dag ontmoet. Onze taart is inmiddels ook geregeld.

Afgelopen weekend zijn we ook nog op zoek geweest naar trouwringen…
en we zijn geslaagd! Zo leuk!! Onze trouwringen zijn over 4 weken al klaar, maar dan moeten ze natuurlijk nog tot oktober in het doosje blijven zitten. Dat lijkt me zo moeilijk!

Wat moet er nog gebeuren?

De kleinere dingen als de decoratie, bloemen, auto, tafelindeling etc. moeten we nog regelen. Deze kleine dingen zullen waarschijnlijk het meeste tijd in beslag nemen, maar ik heb er enorm veel zin in! Oh, en Albert moet nog kijken voor zijn pak natuurlijk. (Spannend!) Zelf moet ik nog op zoek naar mooie sieraden voor bij mijn jurk, maar dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg, haha. We zijn trouwens nog op zoek naar een goede bloemist in de buurt van Noordwijk, dus mocht je nog tips of aanbevelingen hebben, let me know! We genieten in ieder geval al volop van de voorbereidingen. <3

Liefs Eveline

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube. Gezellig! <3

Delen:

6 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 11:11

  Aah heel leuk! Denk dat de voorbereidingen best wel intensief zijn maar het resultaat mag er hopelijk wezen :-). Heel benieuwd naar het totaalplaatje!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   24 mei 2017 / 13:38

   Jaa dat hoop ik ook! 😉 <3

 2. 30 mei 2017 / 12:01

  Ah wat super leuk, kost veel geld en energie, maar het is het zo waard!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 mei 2017 / 13:03

   Hihi jaaa ik kijk er zo naar uit! <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   26 juni 2017 / 07:55

   Haha jaaaa. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?