Het ultieme cadeau voor wijnliefhebbers

Het ultieme cadeau voor wijnliefhebbers

Als echte wijnliefhebber vind ik het heerlijk om samen met Albert een rood wijntje te drinken tijdens onze vrijdagse date night (inclusief een leuke film of serie en een lekker kaasje). Maar hoe fijn is het als je een handig item hebt wat er tijdens de warmere dagen voor zorgt dat je wijn op de ideale temperatuur blijft? En laat er nou net een handige must-have voor wijnliefhebbers op de markt verschenen zijn. Ken jij het al?

Ik ben gek op leuke snufjes en handige hulpjes die het leven net wat makkelijker maken. Want zeg nou zelf, dat is toch heerlijk? Daarom heb ik vandaag weer een leuke cadeau tip voor jullie. Het is een echte must-have voor wijnliefhebber, namelijk de WINECHILL.

Zeker nu de dagen weer wat warmer worden is het van belang dat je jouw wijn op de ideale temperatuur kan drinken om een optimale smaakbeleving te garanderen. Restaurants houden hun wijnen vaak koel in een (mooie) emmer vol met ijs. Het nadeel daarvan is echter dat de wijnfles aan de buitenkant dan nat wordt omdat de ijsblokjes langzaam smelten. In een restaurant is dat niet zo erg, want dan wordt het voor je ingeschonken, maar thuis heb ik geen zin om met een druppelende fles te lopen of om de fles steeds af te nemen met een (thee)doekje. Met de WINECHILL (de naam zegt het al) is dit verleden tijd. De WINECHILL is namelijk een handige wijnkoeler dat je in de vriezer kan leggen en vervolgens in je wijnfles steekt om hem van binnenuit koel te houden.

Je wijn blijft overigens niet alleen koel, het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. I like! Daarnaast zit er een handige schenktuit aan waardoor je tijdens het inschenken van een heerlijk glaasje wijn niet kan druppelen. Bovendien bevat het een aerator wat voor extra lucht bij de wijn zorgt, zodat de smaak en aroma’s het beste tot zijn recht komen. Handig toch?

Gekoelde witte en rosé wijnen blijven tot een uur lang goed gekoeld en rode wijnen zijn binnen 15 minuten op de perfecte drinktemperatuur. Na gebruik spoel je hem even af onder de kraan en je kan hem weer gebruiken. Super fijn!

De WINECHILL kost €24,95 en is te koop via wine-chill.com. Dat is niet duur en het ziet er mooi en chic uit. En voor €29,90 heb je er zelfs eentje inclusief persoonlijke gravering! Ik vind het daardoor een super leuk cadeau voor de wijnliefhebber. Dus drinkt je vader, vriend, broer, man, vriendin, vrouw of gewoon jijzelf graag een glaasje wijn? Dan is dit echt een origineel cadeau.

Houd jij ook van een glaasje wijn?

Liefs Eveline

product ontvangen ter review

Delen:

9 Reacties

 1. Albert
  1 juni 2018 / 11:51

  Nu al zin in vanavond!

 2. 18 juli 2018 / 14:33

  Dát is iets voor mijn schoonmoeder! Bedankt voor de tip 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 juli 2018 / 13:05

   Graag gedaan Jess! 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 augustus 2018 / 13:06

   Wat lief! Dank je wel. 🙂

 3. 10 augustus 2018 / 08:39

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een handig ding! Op mijn ultieme wishlist staat een wijn-klimaatkast haha. Maar tot die tijd zal deze zeker een goede vervanger zijn 😉
  Fijne schrijfstijl heb je trouwens, Ik ga je blijven volgen! Liefs

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 augustus 2018 / 13:05

   Oeh ja, een klimaatkast lijkt mij ook wel wat! En bedankt voor je mooie compliment. Leuk! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?