Hema paaseitjes test

hema paaseitjes

Maak je klaar voor de Hema paaseitjes test, want ze hebben weer een boel bijzondere smaken. Ik nam de smaken disco dip, tompouce, koffie crisp en kokos mee. Lees snel verder om te kijken of de paaseitjes de moeite van het meenemen waard zijn.

De paaseitjes van Hema

Discodip crème melk

Doorgesneden zie je een crème vulling met disco dip spikkeltjes. Ik moet zeggen dat er niet ontzettend veel smaak aan de vulling van het paaseitje zit, maar het is lekker zoet. De spikkeltjes zijn wel heel cute (I love disco dip) en knisperen lekker in je mond. Zeker een aanrader als je eens een ander paaseitje wilt eten. Je kan ze ook online bestellen: melkchocolade paaseitjes met disco-dip crème.

Tompouce melk

De geliefde tompoezen van Hema, wie kent ze niet? Ze zijn zelfs als douchegel en floatie te koop, maar tegenwoordig ook als paaseitje! In het paaseitje zie je overduidelijk een roze en vanillekleurige vulling van de tompouce zitten. Ik vind de smaak muah. Ik zou er niet speciaal voor naar de Hema gaan en ik denk eigenlijk ook niet dat ik er de kcal voor over heb. πŸ˜‰ Je kan ze ook online bestellen: melkchocolade paaseitjes met tompouchesmaak.

Kokos melk

Holy sh*t deze paaseitjes zijn lekker! Het is net een bounty, maar dan in een schattig hapklaar formaat. Als ik 1 verbeterpunt zou moeten noemen, zouden er ook wat grovere stukjes kokos in mogen zitten, net als bij een bounty zodat je daar wat meer op kan kauwen, maar dat is ook echt het enige. Ik zou er sowieso voor naar de Hema rennen. Deze paaseitjes MOET je geproefd hebben! Je kan ze ook online bestellen: paaseitjes melkchocolade en kokos.

Koffie crisp puur

Ik  hou eigenlijk helemaal niet van koffie (ik drink altijd thee), maar deze paaseitjes vind ik wel lekker. Ik kan me zo indenken dat als je een fan van koffie bent, je deze paaseitjes verrukkelijk vindt. Ik zou ze dus zeker een keer proberen. Lekker met de crispy stukjes ook. Je kan ze ook online bestellen: pure chocolade paaseitjes met koffie-crisp.

Ik vind het ontzettend leuk dat Hema zo veel leuke en lekkere smaken paaseitjes heeft. Ook al zou ik niet elke smaak opnieuw kopen, er zitten echt pareltjes tussen! En tja.. smaken verschillen natuurlijk ook. πŸ˜‰ Ik ben benieuwd welke smaak jullie graag zouden willen proeven?

Liefs Eveline

BLOGLOVIN – INSTAGRAM – YOUTUBE

Delen:

16 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 19:16

  Kokos melk lijkt mij erg lekker! Jammer van die tompouce, hij ziet er wel leuk uit met die roze/gele vulling.
  Liefs

  • Eveline Fleur
   Auteur
   12 februari 2018 / 21:19

   Ja die moet je echt geproefd hebben hoor! Vond ik ook maar helaas dus geen aanrader πŸ™ liefs Eveline

 2. 13 februari 2018 / 09:09

  Ben nu wel benieuwd geworden eigenlijk, toch maar even bij Hema binnenlopen πŸ™‚

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2018 / 06:40

   Haha ja zeker doen!

 3. 14 februari 2018 / 15:55

  Ik probeer al twee weken de paaseitjes te negeren maar na deze post heb ik toch echt zin om er een paar te kopen :’)

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2018 / 19:54

   Hahah sorryyy πŸ˜‰

 4. 16 februari 2018 / 13:40

  Ik ben dol op Bounty dus die eitjes wil ik!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 februari 2018 / 12:52

   Haha ja ze zijn echt ontzettend lekker! πŸ™ˆ sorry alvast haha

 5. 19 februari 2018 / 20:18

  Wat een leuk artikel! Ik vind Bounty echt lekker, dus ik ben benieuwd naar die paaseitjes met kokos!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   1 maart 2018 / 13:14

   Jaa ze zijn echt VERRUKKELIJK! <3

 6. 4 maart 2018 / 14:26

  Aaah wat een geweldige test dit, morgen ga ik meteen naar de HEMA om er ook een aantal in te slaan haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 maart 2018 / 10:45

   Haha geweldig. Ik ben benieuwd welke je hebt meegenomen! xx

 7. Nathalie Slotboom
  7 maart 2019 / 16:49

  Helaas had ik net 2 paaseitjes met discodip en bij mij knetteren ze niet in mijn mond. Minpuntje dus. Jammer maar deze laat ik voortaan dus liggen. Die met tompouce smaak heb ik nog niet geprobeerd. Maar ik laat het weten of die wel lekker zijn.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 maart 2019 / 11:29

   Oh wat jammer om te horen dat je ze vond tegenvallen! Ik vond de kokos versie mijn favoriet van alles dat ik geproefd had, maar ik ben heel benieuwd hoe je de tompouce smaak gaat vinden. πŸ™‚

 8. Nathalie
  10 maart 2019 / 12:04

  Die met tompouche smaak vond ik lekkerder. Dus favoriet. Mijn nichtjes waren er ook helemaal weg van. Super!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 maart 2019 / 13:08

   Oh wat leuk dat je nichtjes er ook weg van zijn! Eet ze. πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?