Happy birthday to meeee

Hema nagellak

Jaaa het is zover hoor! Vandaag mag ik maar liefst dertig (30!) kaarsen uitblazen, want ik ben jarig. Jeee! Benieuwd wat ik de komende tijd allemaal ga doen om het te vieren?Vandaag is een normale werkdag voor mij, dus ik zal mijn collega’s tussendoor trakteren op een lekker stuk taart en verder gewoon aan het werk zijn. Gelukkig kan ik de dag wel samen met Albert beginnen. Dat vind ik altijd zo fijn! Na werk kunnen we mijn verjaardag gezellig samen vieren en gaat Albert pannenkoeken voor mij bakken. Jumm! Ik denk dat wij ‘s avonds nog lekker op de bank zullen kruipen om een film te kijken en dan is de dag al weer voorbij, want ik moet de volgende dag weer vroeg op!

Feest

Het leek me eerst leuk om mijn verjaardag groots te vieren, want je wordt ten slotte maar één keer dertig, maar gezien onze bruiloft en de drukte heb ik dat toch maar niet gedaan. Bovendien kan je dan toch niet iedereen spreken. Nu vier ik het aanstaande zaterdag in het klein voor mijn familie en daar heb ik echt zin in. Overdag ga ik met mijn moeder en schoonzus nog jurken passen voor de bruiloft, ‘s middags vier ik dan mijn verjaardag en ‘s avonds ga ik lekker sushi eten! Jamjam. Je kan me geen groter plezier doen, haha. <3

Na de vakantie van een goede vriendin van mij, gaan we samen nog op sushi date om mijn verjaardag te vieren. Daar heb ik natuurlijk ook heel veel zin in! Tot slot ben ik over twee weken nog lekker een weekendje weg met een groepje vriendinnen. Wij vieren onze verjaardagen altijd onder elkaar, dus ik zal het met hen ook nog vieren. Super gezellig dus!

Bij elkaar staan er dus een hoop leuke dingen op de planning en vier ik het alsnog flink!

Winactie!

Om het feestje van vandaag nog even voort te zetten, komt er morgen een hele leuke winactie online. Hou mijn blog en Instagram dus goed in de gaten. 😉

P.s.: Wat vind je van mijn confetti nagellak? <3

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube. <3

Heel veel liefs,
Eveline

Share:

23 Reacties

 1. Wendy
  2 mei 2017 / 09:31

  Allereerst Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en geniet vanavond je vrije avond en veel plezier alvast voor het weekend.
  De foto van de nagellakjes was me al opgevallen wat een leuke kleurtjes.
  Groetjes Wendy

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 12:08

   Wat een super lief bericht Wendy. Dank je wel! <3 De kleurtjes zijn lekker vrolijk he. Liefs Eveline

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 12:08

   Dank je wel meis! <3

 2. 2 mei 2017 / 13:20

  Zo’n vrolijke foto! Nogmaals gefeliciteerd en een fijne dag vandaag <3 Liefs!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:52

   Dank je wel meis. Zo lief! <3

 3. 2 mei 2017 / 14:06

  Gefeliciteerd en veel plezier vooral dit weekend 😀 x

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:53

   Thanks Iris! Ik heb er nu al zin in! <3

 4. 2 mei 2017 / 15:55

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂 Wat een mooie leeftijd, 30! En zo leuk dat je op dezelfde dag je verjaardag viert en naar trouwjurken gaat kijken. Dat lijkt me een bijzondere dag zo 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:54

   Dank je wel Romy. Het is inderdaad een leuke leeftijd, alhoewel ik nu echt geen twintiger meer ben haha.

 5. 2 mei 2017 / 18:03

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat een bijzonder en mooi moment om vandaag lekker jurken te zijn gaan passen (tenminste, ik denk dat je daar gezien het tijdstip op dit moment al wel weer terug van bent). Heel veel plezier zaterdag ook!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:55

   Thanks meis. Ik ga de jurken zaterdag passen (het staat een beetje krom in mijn artikel geschreven hihi). Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

  • 2 mei 2017 / 21:00

   Haha nu zie ik het inderdaad; de zin ervoor hoorde er idd ook nog bij 😛

 6. 2 mei 2017 / 19:41

  Gefeliciteerd! Je hoort het waarschijnlijk ontzettend vaak, maar ik had je zeker geen 30 verwacht hihi. Veel plezier met het vieren van deze mooie leeftijd!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:56

   Ja klopt ik moest afgelopen jaar alsnog mijn ID laten zien haha. Zo stom. 😉 Thanks in ieder geval, super lief! <3

 7. 2 mei 2017 / 21:29

  Gefeliciteerd met je verjaaardag! geniet ervan & ontzettend leuke nagellak x

  • Eveline Fleur
   Auteur
   3 mei 2017 / 07:41

   Dank je wel! Haha ja misschien dat ik ze binnenkort anders wel even zal swatchen. Zou je dat leuk vinden? 🙂 Xx

 8. 3 mei 2017 / 15:24

  Vond je reactie zo leuk en lief op mijn blog, dus ik dacht, ik zoek jouw blog op! En wat leuk zeg! Fris en vrolijk én ik zie leuke nagellak en dergelijke. Helemaal mijn ding.

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 mei 2017 / 07:51

   Ahh wat een lieve reactie hihi. <3 Dank je wel! <3

 9. 3 mei 2017 / 19:51

  Oh neeee, ik heb je B-day gemist! Hopelijk heb je een leuke dag gehad <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 mei 2017 / 07:52

   Dank je wel! <3 Het was een fantastische dag! Ik voelde me erg jarig. <3

 10. Astrid
  4 mei 2017 / 16:37

  Beetje te laat…maar alsnog van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag! Fijne dagen gewenst en leuk om het zo op veel manieren idd toch uitgebreid te vieren 🙂 Erg leuke en originele winactie ook trouwens!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   5 mei 2017 / 07:58

   Ahh dank je wel Astrid! <3 Ik heb er erg veel zin in. 🙂 Doe jij ook mee met de winactie? <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?