Haal sfeer in huis met deze prachtige hanglampen

prachtige hanglampen

Licht is ontzettend belangrijk in het creëren van sfeer in je huis. En al helemaal met deze donkere dagen. Vandaag zet ik een aantal mooie sfeermakers op een rij. 

Ook al wonen we inmiddels alweer twee jaar in ons nieuwbouwhuis, toch hangt er op sommige plekken nog steeds geen lamp. Op de babykamer bijvoorbeeld hangt er een peertje, omdat we deze kamer al die tijd niet gebruikt hebben (maar er wel op hoopten om deze te mogen vullen!) Logisch dus om er nog geen mooie lamp te hangen. Nu we aan de babykamer gaan beginnen ben ik wel al stiekem aan het rondkijken voor mooie lampen. En ook boven de eettafel zouden wij graag een nieuwe lamp willen hangen, omdat we niet tevreden zijn met de hanglamp die er nu hangt. De juiste lamp op de juiste plek is o zo belangrijk!

zwarte draadlamp

Toen wij ons nieuwbouwhuis kochten, zag ik verschillende draadlampen hangen die ik erg mooi vond. Puntje bij paaltje hebben we geen draadlamp gekocht, maar ook nu nog vind ik draadlampen erg mooi. Je zal ze alleen wel goed moeten afstoffen, gok ik. 😉 #huisvrouwproblemen De lamp is verkrijgbaar in het zwart, grijs en in koper.

hanglamp hout wit

Ik zie deze prachtige lamp al boven onze eikenhouten eettafel hangen. Het hout vind ik een mooi detail, dat tegelijkertijd voor warmte zorgt. Door een detail uit een meubelstuk op een andere plek in je interieur terug te laten komen, kan je twee items visueel aan elkaar verbinden. Op deze manier vormen de twee items één geheel. Deze moderne mat witte hanglamp zal ik zeker onthouden als kanshebber voor onze eettafel.

scandinavische hanglamp

Deze zwarte lamp is vergelijkbaar met de vorige, maar is wat smaller. Deze lamp staat prachtig in een scandinavisch interieur en geeft elke ruimte sfeer. Ik vind het een stoere lamp dat ik in meerdere ruimtes in huis zou kunnen hangen.

rieten hanglamp

Deze minimalistische rieten hanglamp past niet alleen prachtig in een scandinavisch interieur, maar ook in een modern interieur. Het wit wordt minder koud dankzij het riet, waardoor de lamp toch warmte uitstraalt. En dan is de lamp nog niet eens aan geweest.. 😉 De zwart/wit gestreepte stroomdraad maakt de lamp modern en een tikkeltje stoer.

Als je op zoek bent naar een mooie hanglamp, zou ik zeker een kijkje nemen op directlampen.nl. Zij hebben allerlei lampen in verschillende stijlen. Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk. Welke lamp zou jij graag in jouw interieur hangen?

Liefs Eveline

**

Delen:

6 Reacties

 1. 25 januari 2019 / 22:59

  Wat een toffe lampen zeg, vooral die zwarte vind ik super stoer!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 januari 2019 / 12:18

   Ja gaaf he!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 januari 2019 / 12:25

   Die vind ik stiekem ook erg leuk. Lijkt me heel sfeervol. <3

 2. 28 februari 2019 / 16:51

  Wat een ge-wel-di-ge hanglampen! Ik hou daar echt van. Ik heb er eentje die op de hanglamp op foto 2 lijkt, boven de eettafel hangen. Al vind ik die op de foto iets leuker hihi. Ik wil boven de salontafel nu ook een hanglamp, we hebben spotjes aan het plafond, maar die lampjes erin gaan altijd snel stuk 😒 Heerlijke inspiratie dit artikel! En sowieso heb je een superleuke blog, je hebt er een volger bij! <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 maart 2019 / 11:31

   Wat leuk om te horen, dank je wel voor je mooie compliment! En wat heb je een mooie lamp boven de eettafel zeg! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?