Prachtige, gepersonaliseerde sieraden om altijd bij je te dragen

gepersonaliseerde sieraden van KAYA sieraden

Wie mij al langer volgt weet inmiddels wel dat ik dol ben op sieraden. Als klein meisje vond ik het al fantastisch en nu nog steeds. Ik wissel graag, maar tegelijkertijd ben ik erg gehecht aan bepaalde sieraden. Zo draag ik dagelijks de trouwring van mijn oma (een prachtig en emotioneel erfstuk waar ik heel dankbaar voor ben) of regelmatig een sieraad dat mijn moeder droeg. Maar ook leuke fun pieces of iets dat ik van Albert heb gekregen draag ik graag. Dus toen ik een berichtje van KAYA Sieraden kreeg of ik wilde samenwerken hoefde ik daar niet lang over na te denken.

KAYA Sieraden is een sieradenwebshop dat ooit is gestart met sieraden speciaal voor moeder en dochter. Inmiddels hebben ze veel meer sieraden in hun assortiment en kan je ze op allerlei manieren personaliseren. Wel of geen gravure, zilver, goud of roségoud, een ander kettinkje of een mooie bedel; er is voor ieder wat wils. Doordat je zo veel mogelijkheden hebt kan je een sieraad laten maken wat volledig bij je past. Ik vond het stiekem nog best lastig kiezen overigens omdat ze zoveel moois hebben.

sieradendoosje

Ik plaatste mijn bestelling en kreeg het de volgende dag (!) al in huis. Super snel! De sieraden konden gewoon door de brievenbus. Ideaal, want dan hoef je niet thuis te blijven voor je pakketje en komt het altijd aan. Ieder sieraad kwam in een prachtig zachtroze doosje met een zilveren strik. Maar wat heb ik nou besteld? Ik liet een zilveren armband graveren en een gouden ketting. Kijk je mee?

Gegraveerde Jasseron armband

Jasseron armband

Iets waar ik al langere tijd naar op zoek was, is een armbandje dat ik dagelijks kan dragen. Ik koos dus voor de gegraveerde Jasseron armband met de namen van mijn kindjes. Hoe fantastisch is het dat ik mijn zoontje en dochtertje nu voor altijd bij me kan dragen. Toen ik het doosje openmaakte werd ik er stiekem een beetje emotioneel van. Ik vind het echt prachtig! Alles aan de armband is mooi. De bedels, de gravering, de namen staan precies in het midden (love it) en het glimt ook nog eens volop. Ik blijf de hele dag naar mijn pols kijken. Inmiddels kan ik zeggen dat ik deze armband dagelijks met heel veel liefde draag. En het rinkelt ook nog eens heel leuk.

Ketting met geboortebloem

ketting met roos

Het tweede sieraad dat ik koos is een ketting met een geboortebloem. Ik wist eigenlijk niet dat geboortebloemen bestonden. Mijn dochtertje heet Roos en is in juni geboren. Wat blijkt? De roos is de geboortebloem van de maand juni. Je snapt, deze ketting moest ik natuurlijk bestellen. In die zin heeft het kettinkje voor mij twee betekenissen. Aan de ene kant de verwijzing naar mijn dochtertje Roos, maar aan de andere kant ook naar mijn moeder. Zij was altijd gek op sieraden en mijn dochtertje is (met haar tweede naam) naar haar vernoemd. Dubbel prachtig dus dit sieraad. En dat vind ik het mooie aan KAYA Sieraden. Door de personalisatie krijgen deze sieraden een emotionele lading en wordt het speciaal en heel dierbaar. Echt iets om voor altijd bij je te dragen. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op hun shop voor een leuke ketting voor dames.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden over deze webshop en zou ze 100% aanbevelen. Echt een prachtig cadeau voor een goede vriendin of dierbaar familielid. Bijvoorbeeld met moederdag, een geboorte, of ter herinnering na het overlijden van een dierbare. Kortom.. prachtig! <3

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. www.Glamview.nl
  13 augustus 2021 / 19:49

  Hele leuke kettingen heb je laten maken. Ik heb zelf ook meerdere gepersonaliseerde sieraden in mijn sieradendoos. Blijft toch een speciaal ding he.

  • Eveline
   Auteur
   17 augustus 2021 / 09:00

   Ja he. Dat zijn van die items die je voor altijd wil koesteren.

  • Eveline
   Auteur
   17 augustus 2021 / 09:01

   Ja he vind ik ook! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?