Geluksmomenten van januari

geluksmomenten januari

Femke schrijft elke week een “things that made my week” artikel op haar blog waar ik altijd erg blij van word. Zoals mijn oma altijd zegt: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”. En zo is het maar net. Als echte lachebekkie kon zo’n artikel op mijn blog ook niet ontbreken. Daarom komt er vanaf nu een maandelijks terugkerend artikel met alle geluksmomenten van de afgelopen maand, beginnend bij januari. Leuk om later op terug te kijken en wie weet inspireert het jou ook om de kleine dingen in het leven (nog) beter te waarderen.

Ik had het thuis zó koud toen ik met mijn vriend op de bank zat, dat hij zijn sjaal aan me gaf. Toen ik het na een tijdje nog steeds koud had, deed hij zijn eigen vest uit en gaf die aan mij. Lekker warm! <3

strikje-roze

De trouwdatum die we in ons hoofd hadden (en heel graag wilden) is vastgelegd! Jeeee. Aan de slag met de ‘save the date’ kaarten dus. 😉

strikje-roze

Ik had een super leuk gesprek met de vrouw van mijn broer. In plaats van een schoonzus is ze echt als een zus voor mij. <3

strikje-roze

Mijn kleine nichtje (van 8 maandjes) lachte toen ze mijn stem door de telefoon hoorde. Ze is zo lief!

strikje-roze

Ik had een super leuk (en lekker!) etentje met mijn schoonouders en schoonzusje. Ik ben zo dankbaar dat ze familie van mij zijn en op de hoogte zijn wat van alles wat er in ons leventje speelt. Het zijn echt lieverds!

strikje-roze

Het zoontje van een collega van mij verkoopt bloemen en kwam met de laatste 2 onverkochte bosjes tulpen naar kantoor. Ik heb deze prachtige bloemen gekocht voor maar 3 euro en ze stonden prachtig.

strikje-roze

Ik ben dankbaar dat ik weer beter ben geworden en herstelt van de voedselinfectie die ik had opgelopen. Mijn verloofde heeft daarnaast echt super goed voor mij gezorgd. Zo lief!

strikje-roze

Ik kreeg een kookboek cadeau van mijn lieve verloofde om me te verrassen toen ik zo ziek was. Lief!

strikje-roze

De zon scheen een paar dagen heerlijk naar binnen. Ik kreeg ontzettend zin in de lente! (en in een lente schoonmaak..)

strikje-roze

Ik had super veel inspiratie en heb veel nieuwe artikelideeën op kunnen schrijven in mijn blogboek (meer dan 50 ideeën!).

strikje-roze

Ik heb eindelijk weer wat dagjes met vriendinnen in de planning staan. Gezellig! Sinds de verhuizing en met de feestdagen was het zo druk dat ik er gewoon echt even geen tijd voor had, maar I’m back girls! <3

strikje-roze

Voor het eerst sinds onze verhuizing hoorde ik vogels in onze woonwijk. Wat gezellig! Ik rende naar het raam toe en zag dat ze een nestje in het water aan het maken waren en riep tussen alle ‘aaaaaah wat lief’ kreten steeds een update naar mijn vriend. Zo schattig!

strikje-roze

Ik had een lekke band, maar ik heb (wonder boven wonder) zonder problemen door kunnen rijden naar mijn werk. Eenmaal daar heb ik de Toyota Care gebeld en ze kwamen mijn band gratis plakken! Nu kan ik weer vrolijk rondrijden.

strikje-roze

Aaaaaah ik ben (een van de) gastblogger(s) voor Marsha van Marushi lifestyle! <3

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat waren jouw hoogtepunten van de afgelopen maand? 

 

Delen:

6 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 11:15

  Wat een leuk lijstje! Blog inspiratie word ik ook zo blij van haha <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   7 februari 2017 / 13:21

   Dank je wel! <3 Ja he, echt heerlijk!

 2. 7 februari 2017 / 15:22

  Een kookboek cadeau krijgen is altijd een toppertje!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   8 februari 2017 / 11:39

   Haha ja he. <3

 3. 9 februari 2017 / 11:22

  Fijn dat de trouwdatum die jullie graag wilde is vastgelegd, nu kun je er nog meer naar toe gaan leven 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 februari 2017 / 07:58

   Jaaa klopt! <3 Heb er echt heel veel zin in haha. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?