De Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is hier!

fantastic beasts 2

Als Potterhead kan ik natuurlijk niet meer dan super excited zijn dat er een nieuwe Fantastic Beasts film uitkomt. En de nieuwe trailer is bekend! Heb jij hem al gezien?

Bron foto

Harry Potter is voor velen een onderdeel van hun jeugd en ook bij mij houd het een speciaal plekje in mijn hart. Ik vond het geweldig om te lezen, kon me helemaal in de boeken verliezen en zag alles voor me. De films vond ik natuurlijk ook fantastisch. Ik weet nog wel dat ik met vriendinnen naar de bioscoop ging als er een nieuwe Harry Potter film uit was en dat ik naderhand trots was dat ik zo’n spannende film had overleefd (helemaal met de latere delen)! Haha.

De eerste Fantastic Beasts was niet alleen een mogelijkheid om nog een keer terug te keren naar de magische wereld van Harry Potter, maar is oprecht een hele gave film. Ennnn nu is de trailer van de tweede film er! Inclusief een jonge Perkamentus, gespeeld door Jude Law, en Johnny Depp als Grindelwald! De film heet Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Kijk je mee?

Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald trailer

Ik vind het zo gaaf! Ben jij ook excited?!

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. Albert
  19 maart 2018 / 16:14

  Ik kijk met je mee hoor!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 maart 2018 / 08:06

   Gezellig lieverd <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?