Evelinefleur in een nieuw jasje

nieuwe template

Jaaa, welkom op mijn vernieuwde website! Ik wilde mijn site eigenlijk pas in januari 2020 in een nieuw jasje steken, want dat leek mij zo logisch. Een nieuw jaar dus een frisse start, je snapt het wel. Maar waarom zou ik wachten? Het is onderdeel van mijn nieuwe motto en dat is: genieten, genieten en nog eens genieten! Het leven is namelijk veel te kort om dingen uit te stellen die je leuk vindt.

Tijd voor een nieuwe website

En dus werd het eerder dan gepland tijd voor een nieuwe en professionelere website. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik zal de komende tijd wel kleine aanpassingen blijven doen, om de puntjes op de ‘i’ te zetten, maar voor nu zeg ik hupsakee live ermee. Waarom wachten als het ook vandaag kan. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Nog even puur voor de nostalgie en om er later op terug te kunnen kijken, onderstaand het oude design:

oude template website

Do what you love

En bij een nieuwe website en motto hoort wat mij betreft ook een nieuw logo. Ik heb definitief afscheid genomen van het lievige strikje en heb plaats gemaakt voor een nieuw en warmer logo. Ik ben er super blij mee! Wat vinden jullie? nieuw logo

De twee helften die samenkomen en een hart vormen, staan symbool voor de verschillende onderwerpen die op deze website samenkomen. En ze komen niet alleen samen, maar zijn juist die dingen waar ik van houd en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Dit was altijd al zo, maar met het nieuwe logo krijgt het een duidelijke(re) richting. Één en al liefde voor dit logo dus! YES! Ik ben zo blij. Maak je dus geen zorgen, je zal hier nog steeds alles kunnen vinden over Fashion, Beauty en Lifestyle. Ik hoop je dan ook te kunnen blijven inspireren en ik wens je alvast veel leesplezier!

Heel veel liefs Eveline

Delen:

6 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   13 november 2019 / 18:10

   Super leuk om te horen Mei Qi. Dank je wel!

 1. 17 november 2019 / 08:43

  Ziet er erg leuk uit, veel blog plezier met je nieuwe jasje 🙂

  • Eveline
   Auteur
   21 november 2019 / 15:52

   Leuk om te horen Saskia! 🙂

 2. 19 november 2019 / 19:41

  Mooi zeg! Soms is vernieuwing en verandering precies het duwtje dat je nodig hebt om weer lekker aan het bloggen te slaan. Leuk nagedacht over dat logo!

  • Eveline
   Auteur
   21 november 2019 / 15:51

   Ja he, ik heb er extra veel zin in nu. En wat leuk om te horen, bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?