Essie Lilacism nagellak review

Essie Lilacism nagellak review

Vandaag heb ik weer een hele prachtige nagellak swatch voor jullie. Deze keer van Essie! Lilacism is een pareltje dat je niet mag missen.

Als ik aan de winter denk, dan denk ik vaak aan kou en koele tinten zoals blauw, grijs en wit. Een kleur waar je waarschijnlijk niet zo snel aan zou denken is lila en dat is zonde. Essie lilacism is namelijk een prachtige nagellak voor de winter! Ik laat hem graag aan je zien.

Essie lilacism swatches

Ik ben altijd al dol op de nagellak van Essie. Ze drogen snel, lakken heerlijk en de kleuren zijn prachtig. Op bovenstaande foto draag ik één heel licht laagje van Essie lilacism. Zoals je goed kunt zien is de nagellak hier nog sheer, maar ik heb dan ook echt een dun laagje gebruikt.

Het eerste dunne laagje droogt erg snel dus ik breng een tweede dikkere laag aan. Eventuele ‘sheerness’ is direct verdwenen en met twee laagjes is deze nagellak volledig dekkend. Wow. Ik krijg hierdoor overigens ook zin in de lente.

Glimt hij niet prachtig? Het is net alsof ik gel nagellak op heb. 😉 Een lieve, zachte kleur voor de winter door de koelere ondertoon, maar ook een mooie nagellak voor het voorjaar! Wat vindt jij? Essie lilacism kost €6,99 en is te koop bij Etos en bol.com.

Zou jij deze kleur dragen?

Liefs Eveline

Delen:

8 Reacties

 1. 9 februari 2017 / 16:52

  Wat een prachtig kleurtje, helemaal mijn ding!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 februari 2017 / 07:57

   Mooi istie he. En voor een leuke prijs ook!

 2. 10 februari 2017 / 14:44

  Prachtig kleurtje! Was dat jouw mooie swatch op marushilifestyle! Dat had ik even gemist, gelukkig kom ik er nu alsnog achter! Beter laat dan nooit ;-).

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 februari 2017 / 14:46

   Haha ja die is van mij inderdaad. 😉 Wat een mooi compliment, dank je wel! Lief <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 februari 2017 / 09:02

   Dank je wel, wat een lief compliment! <3 Ik vind de kleur ook heel mooi. 🙂

 3. 14 februari 2017 / 09:08

  Echt een hele mooie kleur! 😉 Ik zou hem zeker dragen hihi.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 februari 2017 / 09:34

   Hihi, liefff <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?