Essence winter glow swatches + winactie

Essence winter glow swatches

http://www.evelinefleur.nl/mijn-blogdoelen-voor-dit-jaar/Yaaaaas het is weer tijd voor swatches en een super leuke winactie (al zeg ik het zelf)! Eind november had ik de komst van de winter glow limited edition al aangekondigd en dit keer heb ik ze voor je getest. Ben je benieuwd naar de Essence winter glow swatches? Neem dan even een kijkje, want je kunt deze collectie winnen!

Essence winter glow swatches

01 miss frost

Essence winter glow swatch 01 miss frost

‘miss frost’ is een rode ‘icy matt’ nagellak met zilveren deeltjes. Deze nagellak heeft een ‘frost’ effect waarbij het net lijkt alsof de vorst op je nagels is neergedaald. Deze kleur is echt heel erg mooi. Hij dekt volledig na één laagje, maar is met twee laagjes het mooist.

02 I see ice

Essence winter glow swatch 02 i see ice

‘I see ice’ heeft net als miss frost een ‘frost’ effect. Hij is erg ruwig en stoer, maar tegelijkertijd ook chic door de antraciet kleur. Ik vind deze kleur echt prachtig. Het is mijn favoriet uit deze collectie!

03 lumos!

Essence winter glow swatch 03 lumos

‘lumos!’ is een lilakleurige nagellak met een lichtgevend effect. Het lakje is wel sheer, maar niet zo sheer als ‘let it glow!’ die ik hieronder zal toelichten. Heel erg jammer, want het is best een mooi lakje! Je hebt dus iets meer laagjes nodig. Ik denk dat dit lakje het beste dekt als je er eerst een witte nagellak onder aanbrengt.

04 let it glow!

Essence winter glow swatch 04 let it glow

‘let it glow!’ is zo sheer dat dit lakje een teleurstelling was. Wellicht mooi als je een french manicure wilt doen, maar het is niets voor mij. Overigens is deze waarschijnlijk wel mooi als je er eerst een witte nagellak onder aanbrengt.

Win de Essence winter glow limited edition collectie!

Essence winter glow swatches

In mijn blogdoelen van dit jaar gaf ik al aan dat ik mijn YouTube kanaal wil lanceren. En dan nu jajaja jaaaaaaa, daar is mijn allereerste video. (haha) Alle informatie over de winactie wordt in de video uitgelegd. Het is wel echt heel gek om tegen een camera te praten, dus mocht het een beetje gespannen overkomen dan weet je waarom. ๐Ÿ˜‰ Hoe dan ook hoop ik dat je het een leuke video vindt en heel veel succes (en plezier!) met de winactie!

Ik vind het leuk om van je te horen: Doe jij mee met de winactie?

Liefs Eveline

 

Delen:

20 Reacties

  • Eveline Fleur
   Auteur
   16 februari 2017 / 13:38

   Ja mooi he! Doe je mee met de winactie? ๐Ÿ™‚

 1. Isabel
  17 februari 2017 / 09:15

  Wat een verschrikkelijk gave lakjes! Ik vind vooral ‘i see ice’ heel mooi. Heel mooi effect wat je niet zo vaak ziet. ‘Any woman can wear a good outfit but it is her nails that make the statement!’ Ik doe zeker mee โค๏ธ๐Ÿ’…๐Ÿป Liefs

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 februari 2017 / 12:54

   Daar sluit ik mij he-le-maal bij aan. <3

 2. 17 februari 2017 / 09:57

  Leuk, ik maak graag kans! (Voor alles een eerste keer, toch?) ๐Ÿ˜‰

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 februari 2017 / 12:53

   Haha jazeker. Leuk dat je mee doet, Inge!

 3. 17 februari 2017 / 10:05

  Wat leuk om je filmpje te zien! Die frost lakjes zijn echt leuk ๐Ÿ™‚

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 februari 2017 / 12:53

   Ahh wat lief Anouk. Dank je wel <3 Leuk zijn ze he! Doe je ook mee met de winactie? x

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 februari 2017 / 15:21

   Cute he ๐Ÿ™‚ Ga je ook een gokje wagen? x

 4. 17 februari 2017 / 16:44

  Vooral de grijze kleur vind ik echt heel mooi!! Leuke actie ๐Ÿ™‚ Liefs, Merel

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 februari 2017 / 18:42

   Mooi he. Dank je wel! <3

 5. 17 februari 2017 / 17:25

  Ik vind de eerste twee kleuren echt prachtig!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:08

   <3

 6. 20 februari 2017 / 15:20

  Wat een super mooie kleuren zeg! Maar ik vind Miss frost & I see ice echt de mooiste! Ik doe ook graag mee met je winactie! ^^

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:09

   Leuk dat je mee doet meis! <3

 7. 20 februari 2017 / 22:37

  Mooie collectie. Ik doe mee met de winactie. Ik heb geabonneerd op je youtube kanaal. Ik wil graag mijn zusje verwennen ze is een nagellakfreak.
  pssst ik heet beautyandbooksmagazinebysherry op youtube

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 februari 2017 / 19:08

   Super leuk dat je mee doet Sherry en wat lief dat je voor je zusje mee doet. X

 8. 27 februari 2017 / 20:47

  Zenuwen? Niks van gemerkt in het filmpje, wat heb je het leuk gedaan. En een heerlijk muziekje ๐Ÿ˜Š Het zijn zekers hele mooie kleuren en ben nu wel benieuwd hoe de twee ‘Let it glow !’ lakjes zijn met witte nagellak eronder. Want op zich zijn het mooie kleuren alleen jammer dat ze niet zo heel goed dekken . Maak er graag een kans op ๐Ÿ˜Š

  • Eveline Fleur
   Auteur
   28 februari 2017 / 07:41

   Haha wat lief, dank je wel! Gelukkig maar. <3 Leuk dat je mee doet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?