Essence Me & My Umbrella collectie + winactie!

Essence Me & My Umbrella collectie - uitgelichte foto

Ken je de Essence Me & My Umbrella collectie al? Het is de nieuwste herfstcollectie van Essence Cosmetics en de ‘rainboots nailpolish’ is een limited edition. Ik heb ze alle vier voor je vastgelegd en vandaag vertel ik je wat ik van deze lakjes vind.

Net als de Merry Berry collectie van december 2015 hebben deze flesjes ook zo’n schattig rond dopje, maar in plaats van goud zijn ze nu mat zwart. Deze herfstige collectie bevat namelijk vier matte nagellakjes die een ‘regenlaars effect’ of ‘gummy effect’ hebben. Op de foto’s is het beste te zien wat ze hiermee bedoelen. Kijk je mee?

Essence Me & My Umbrella 01 Crazy autumn love Essence Me & My Umbrella 01 crazy autumn love nagellak - een laagje

Crazy autumn love is een roodbruine nagellak en dekt al na één laagje.

Essence Me & My Umbrella 01 crazy autumn love nagellak - twee laagjes

Met twee laagjes wordt het een echte donkere herfstkleur en het doet me denken aan kastanjes en natgeregende aarde. Durf jij deze kleur te dragen?

Essence Me & My Umbrella 01 Crazy autumn love is te koop bij het Kruidvat.

Essence Me & My Umbrella 02 I <3 rainy daysEssence Me & My Umbrella 02 i love rainy days nagellak - een laagje

Ik weet niet of het komt door het feit dat het mooi past bij mijn blanke huid, maar persoonlijk hou ik wel van oudroze op mijn nagels. Op bovenstaande foto draag ik een laagje van I <3 rainy days en je kan goed zien dat hij in één laagje al volledig dekt.

Essence Me & My Umbrella 02 i love rainy days nagellak - twee laagjes

Maar met twee laagjes komt de kleur nog wat meer naar boven. Mooi toch?

Essence Me & My Umbrella 02 I <3 rainy days is te koop bij het Kruidvat.

Essence Me & My Umbrella 03 Take me to the clouds Essence Me & My Umbrella 03 take me to the clouds nagellak - een laagje

Take me to the clouds is een prachtige grijsgroene kleur. Hij dekt nét niet volledig met één laagje.

Essence Me & My Umbrella 03 take me to the clouds nagellak - twee laagjes

Bij twee laagjes vind ik deze kleur op zijn mooist en het staat ook nog eens prachtig bij mijn blanke huid. Ik ben fan van deze kleur!

Essence Me & My Umbrella 03 Take me to the clouds is te koop bij het Kruidvat.

Essence Me & My Umbrella 04 I have my pocket full of sunshine Essence Me & My Umbrella 04 I have my pocket full of sunshine nagellak - een laagje

I have my pocket full of sunshine is een prachtige crème-rozige nagellak. Op bovenstaande foto draag ik één laagje. Zoals je kunt zien dekt hij dan nog niet volledig.

Essence Me & My Umbrella 04 I have my pocket full of sunshine nagellak - twee laagjes

Met twee laagjes dekt hij helemaal en komt de kleur erg tot zijn recht. Hij ziet er romig uit maar hij is nog steeds mat. Deze kleur is ook prachtig om weer glanzend te maken met een topcoat. I have my pocket full of sunshine is een mooie draagbare kleur voor elke dag en kan bij iedere outfit doordat hij lekker neutraal is.

Essence Me & My Umbrella 04 I have my pocket full of sunshine is te koop bij het Kruidvat.

Wat vind ik van deze collectie?

Heel eerlijk? Ik ben nooit fan geweest van matte nagellak, maar deze collectie vind ik erg mooi! De kleuren zijn op de één of andere manier heel chic en draagbaar, en daarnaast vind ik de flesjes héél cute. Mocht je overigens twijfelen of je het matte effect wel mooi vind kun je altijd nog een topcoat gebruiken zodat ze glanzen. De kleuren zijn zó mooi dat ik zeker zou aanraden om ze op beide manieren te dragen, dus zowel mat als glanzend, want zo heb je er het meeste plezier van! En door het matte effect droogt de nagellak overigens ook nog eens super snel. Handig als je geen geduld hebt met lakken of wanneer je haast hebt.

WINACTIE: Win een Me & My Umbrella setje! [gesloten]

Essence Me & My Umbrella collectie

De winactie is gesloten. Omdat ik jullie wil bedanken voor al jullie likes, reacties en shares op zowel mijn blog als op mijn instagram wil ik graag wat terug doen. Ik heb mijn best gedaan om van elke kleur één exemplaar te bemachtigen en dat is gelukt. Je kunt bovenstaande setje winnen! En geen zorgen.. de flesjes die jij kunt winnen zijn ongebruikt en daar is niet mee geswatched.

Hoe maak je kans op deze collectie?

 • Volg mij op Instagram
 • Volg mijn blog via Bloglovin’
 • Vertel mij waarom je dit setje zou willen winnen

Extra kans maken?
Tag je vriendinnen onder de foto op mijn instagram

Let op:

De winactie loopt tot 20 oktober en de winnaar krijgt van mij een mailtje. Het is dus belangrijk om een geldig e-mailadres te gebruiken! Heb je na 2 dagen nog niet gereageerd? Dan kies ik een andere winnaar. Heel veel succes! πŸ™‚

Liefs Eveline

Ik vind het leuk om van je te horen: Welke kleur is jouw favoriet? En doe jij mee met de winactie?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

14 Reacties

 1. 5 oktober 2016 / 21:21

  Oehh ik doe graag mee! Wat een prachtige herfstkleurtjes zijn dit, die zou ik graag op mijn nagels willen smeren πŸ˜€

  • Eveline Fleur
   Auteur
   6 oktober 2016 / 07:36

   Mooie kleuren zijn het he. Leuk dat je mee doet! πŸ™‚

 2. 6 oktober 2016 / 21:37

  Wat fijn, zo’n goede dekking! Ik vind het hele mooie herfstkleuren. Heb ze zelf ook alle vier gekocht, dus de winactie sla ik over πŸ™‚

  • Eveline Fleur
   Auteur
   7 oktober 2016 / 08:29

   Ja dat ben ik met je eens, het zijn prachtige herfstkleuren! x

 3. Corinne renne
  8 oktober 2016 / 19:16

  Hele mooie kleurtjes zou leuk zijn om ze te winnen hier bij kruidvat zijn ze nog niet te krijgen

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 oktober 2016 / 12:41

   Leuk dat je mee doet! x

 4. Astrid
  15 oktober 2016 / 11:16

  Ik zocht naar info over de nagellak van de LE me & my umbrella en kwam op je blog terecht. Daar bleek ik gelijk met mijn neus in de boter te vallen met deze leuke winactie πŸ™‚ Ik doe dus graag mee en volg je nu via Bloglovin’ en Instagram (zonnebloem1982). Fijne review met duidelijke foto’s trouwens! Mijn favorieten zijn Crazy autumn love en I <3 rainy days. Hopelijk mag ik ze binnenkort uitproberen, want… a girl can never have enough nailpolish en met deze nagellak kom je echt in de herfststemming πŸ™‚

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 oktober 2016 / 08:02

   Wat leuk dat je zo op mijn blog terecht bent gekomen.. welkom! πŸ˜‰ Leuk dat je mee doet met de winactie! x

 5. Dinah
  17 oktober 2016 / 10:10

  Ik wil dit setje heel graag uitproberen…. Omdat ik zelf altijd naar dezelfde kleurtjes grijp, Zoals I have my pocket full of sunshine, die vind ik dus sowieso al mooi. Maar het lijkt me leuk om eens wat andere kleuren uit te proberen. Ze zien er erg gaaf uit in ieder geval!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 oktober 2016 / 10:32

   Mooi zijn ze he. Leuk dat je mee doet met de winactie! x

 6. rianne batenburg
  19 oktober 2016 / 07:58

  Het zijn echt hele fette kleuren en ik wil supergraag winnen. En ik heb over een poosje een party en dan gaan we elkaars nagels lakken en dan kan ik deze heel goed gebruiken! πŸ˜‰ super leuke winactie doeiiiiiiiii xxx rianne

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 oktober 2016 / 07:38

   Haha, gezellig! x

 7. Nadia
  19 oktober 2016 / 21:38

  Ja, dat zijn erg mooie herfstkleuren. Ik vind rainy days het mooist. Het is al een tijdje geleden dat ik nagellakjes heb gekocht, zeker 1 jaar. Mijn (deels heel oude) nagellakjes beginnen uit te drogen, sommige zijn bijna leeg. Met rainy days het najaar door zou leukst zijn. Deze kleur is ook een mooie match met najaar-jasje. Ik heb alle stappen gedaan en heb op Instagram een vriendin getaggt.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 oktober 2016 / 07:40

   Ik vind rainy days ook erg mooi. Knap dat je zo lang geen nagellak hebt kunnen kopen, dat zou mij niet lukken haha. πŸ˜‰ Leuk dat je mee doet met de winactie! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?