Essence cotton candy love nr. 75

Swatch Essence Cotton Candy Love nr 75

Tijd voor nieuwe swatches! Deze keer is het de beurt aan ‘Cotton candy love’ van Essence. Een vrolijke roze kleur waarmee je gegarandeerd summer ready bent.

Essence cotton candy love 75 swatch een laagje

Op deze foto draag ik één laagje van de nagellak. Zoals je ziet oogt het ietwat streperig en zie je mijn nagel nog door het lakje heen.

Essence cotton candy love 75 swatch twee laagjes

Maar op deze foto draag ik twee laagjes en zie je dat het er netjes uitziet. De foto’s op de site van het Kruidvat doen het lakje geen eer aan, want in het echt is cotton candy love vrolijk roze en lekker zomers en niet zacht paarsig zoals hij er op hun site uitziet. Wel heeft de roze kleur een koele ondertoon, wat het lakje fris maakt.

Essence cotton candy love 75

Excuseer mijn ietwat droge nagelriemen.. dit komt door het vele handen wassen tijdens deze pandemie.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik deze kleur niet heel vernieuwend vind. Maar als je op zoek bent naar een zomerse roze nagellak voor een budget prijs, dan zou ik cotton candy love zeker niet laten liggen. Essence cotton candy love is te koop bij het kruidvat en kost € 1,69. Ook fijn: het lakje droogt snel, is vegan en vrij van parabenen.

Zou jij deze kleur dragen?

Delen:

3 Reacties

 1. 26 juni 2021 / 22:49

  Oh wat een leuke kleur! Zou ik zeker dragen 🙂 ik vind hem ook echt lekker zomers!

  • Eveline
   Auteur
   29 juni 2021 / 09:05

   Ja he, vond ik ook. Lekker vrolijk!

 2. 29 juni 2021 / 11:26

  Jaa lekker kleurtje! Zoiets zocht ik. Toepasselijke naam ook cotton candy. Ik ga vandaag meteen even langs de Kruitvat om te kijken of ze hem hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?