Eens een iPhone, altijd een iPhone

Eens een iPhone, altijd een iPhone

I love gadgets! En als het van Apple vandaan komt al helemaal. Ik ben dan ook ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe iPhone die binnenkort door Apple zal worden aangekondigd: de iPhone X!

iPhone X, de iPhone bestaat 10 jaar

De nieuwe iPhone zal naar alle waarschijnlijkheid de iPhone X gaan heten. De ‘X’ staat hierbij voor het tienjarig iPhone jubileum, want de iPhone bestaat al tien (!) jaar. Wow, wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me mijn eerste iPhone nog goed herinneren. Het was een witte iPhone (de 3G). Ik weet nog dat de iPhone 3G de eerste iPhone was die in Nederland verkrijgbaar was via een exclusieve overeenkomst met T-Mobile. Wat vond ik hem mooi!

iPhone 3G

Helaas had de iPhone 3G als nadeel dat de plastic achterkant kon inscheuren bij het gedeelte waar je de oplaadkabel in stopte. Ik weet nog dat ik he-le-maal trots was dat dit bij mij nog niet was gebeurd, omdat ik er zo voorzichtig mee was. Ik heb hem dan ook nog steeds bewaard, gewoon voor de memories. Je ziet hem hierboven op de foto. <3 Samen met mijn huidige iPhone 6 Plus was dit mijn favoriete iPhone. Gek eigenlijk he, dat je aan een telefoon zulke mooie herinneringen kan hebben. Heb jij dat ook? Wat was jouw allereerste iPhone?

Het Apple Event

Dat de iPhone binnenkort tien jaar bestaat, vind ik dan ook helemaal niet zo gek. Het is gewoon een prachtig stuk techniek, een sexy ding en Apple probeert altijd iets nieuws. Meestal volgen andere fabrikanten al snel en dat vind ik erg cool (of ben ik nu niet cool door dit woord te gebruiken? haha).

iPhone event september 2017 steve jobs theater

screenshot van apple website

Dinsdagavond zit ik voor de tv, want dan zal Apple de nieuwe iPhone aankondigen. Misschien komt het door mijn achtergrond als designer, maar ik vind dat ze het altijd prachtig presenteren. Deze keer zullen ze het event in het Steve Jobs Theater houden. Als je het filmpje bekijkt kan je zien hoe mooi (en groot) het eigenlijk is. Bizar! Het zal vast een feestje worden.

Veranderingen

De iPhone X zal waarschijnlijk een randloos OLED-display hebben, wat betekent dat het scherpere kleuren kan weergeven (zwart is nóg zwarter). Daarnaast zal het waarschijnlijk randloos kunnen opladen (net als de Apple Watch). Het voordeel hiervan is dat je dan geen stofnestje hebt bij je kabelingang, maar het oplaadstation zelf heeft natuurlijk wel nog een kabeltje nodig.

Meestal word ik ontzettend hebberig van een Apple Event en kan ik beter niet kijken, maar aangezien dit echt een hele nieuwe iPhone schijnt te zijn ben ik ontzettend nieuwsgierig! Als jij dit ook bent kan je je inschrijven om automatisch op de hoogte te blijven van alle updates en eventuele beschikbaarheid van de nieuwe iPhone X. Super handig! Heb je geen budget, maar wil je toch het gevoel hebben dat je een nieuwe telefoon hebt? Verander dan je achtergrond van je mobiel!

Ik kan in ieder geval niet wachten tot dinsdag en ben ontzettend benieuwd met wat voor briljants Apple deze keer zal komen. En naar de Apple Watch ben ik ook nieuwsgierig.. <3

Kijk jij ook naar de Apple presentatie?

Wil je niets missen? Volg mij dan via BloglovinInstagram of YouTube.

in samenwerking met T-Mobile

Delen:

10 Reacties

 1. 12 september 2017 / 07:59

  Ik ben zelf ook aan het kijken voor een iPhone, heb er zelf nog nooit een gehad, dus misschien wordt het tijd!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   22 september 2017 / 15:42

   Wat leuk! Naar welk model ben je aan het kijken? <3

 2. 12 september 2017 / 11:49

  Ik ben ook gek op iphone en ook mac!
  Kan absoluut niet meer zonder;-)

  Liefs, Nathalie

  • Eveline Fleur
   Auteur
   22 september 2017 / 15:43

   Jaaa haha <3

 3. 19 september 2017 / 08:04

  Zo mee eens! Ik heb inmiddels de iPhone 7 en heb de 4,5 en 6 ook al gehad. Ook heb ik een MacBook en een iPad, een echte fan dus! 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 september 2017 / 13:37

   Wat leuk! Altijd leuk om een mede fan te ontdekken haha. <3 De 7 maakt echt prachtige foto's vind ik. En zo leuk dat het beeld beweegd als je je vinger op de foto houd. Xx

  • Eveline Fleur
   Auteur
   22 september 2017 / 15:25

   Ja echt ontzettend duur inderdaad! Ik heb inmiddels stiekem de 8 plus besteld. <3

 4. 26 september 2017 / 22:40

  IK ben een echte Apple fangirl, maar heb de presentatie gemist. Gelukkig volg ik wel diverse blog waarop de laatste Apple nieuwtjes gelijk worden gepost, dus ben altijd wel op de hoogte. De iPhone X ga ik hoogstwaarschijnlijk niet kopen, ik vind hem écht belachelijk duur. de iPhone 8 vind ik eigenlijk niet vernieuwend genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?