Tijd voor een nieuwe jas

Tijd voor een nieuwe jas

Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je inmiddels wel dat de herfst mijn lievelingsseizoen is. En omdat het nu langzaam kouder wordt, is het tijd om de tussenjassen of winterjassen weer uit de kast te gaan halen. Dit bracht mij op het idee om mijn blog zelf ook in een nieuwe ‘jas’ te steken.

Nieuwe kleuren

De oplettende lezer heeft het wellicht woensdagavond al gezien, maar ik heb het logo, mijn foto en de kleuren op de site iets aangepast. Op deze manier is het minder zomers en past het beter bij de herfst. Het is eventjes wennen (voor mij ook haha), maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Misschien dat ik de kleur van de tekst wel weer iets lichter maak, want dat vind ik nog het meest wennen. Wat vind jij? De nieuwe kleuren passen daarnaast ook beter bij de oranje tekstvlakken die ik vanaf deze blogpost al had toegevoegd.

Van licht naar donker

Om de vergelijking goed te kunnen maken, heb ik de oude en nieuwe situaties onder elkaar gezet. Wat een verschil he?

Het logo

logo kleur aanpassingen

De site

blog zomerse kleuren

blog herfst kleuren

 

Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden, ook al vond ik het blauwe logo wel iets lieviger, hihi. 😉

Liefs Eveline

Delen:

8 Reacties

 1. 14 oktober 2016 / 19:19

  Mooi! Vooral het logo is inderdaad een flink verschil, maar het past zo wel beter bij het najaar en het doet me ook aan de kerst denken. De oranje kleur vind ik zelfs mooier dan het blauwe, maar dat kom omdat het een warme kleur is. Ik vind koele kleuren wat afstandelijker (al maak ik er zelf ook gebruik van haha).

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 oktober 2016 / 07:42

   Dank je wel! Haha ja klopt blauw is zeker iets kouder, maar het staat dan wel weer fris. Leuk dat het je aan de kerst doet denken! x

 2. 14 oktober 2016 / 21:22

  Wauw ik vind je blog heel mooi! Ik heb je blog eigenlijk nooit gekend met het blauwe strikje, maar vind dit ook erg mooi hoor! Liefs, Chantal!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   17 oktober 2016 / 07:40

   Wat lief, dank je wel! X

  • Eveline Fleur
   Auteur
   19 oktober 2016 / 07:56

   Dank je wel, super lief! x

 3. 21 oktober 2016 / 15:33

  Heel leuk is je lay-out geworden! Stiekem kreeg ik al een beetje een kerst gevoel door het rode strikje ^^

  • Eveline Fleur
   Auteur
   21 oktober 2016 / 15:54

   Wat lief, dank je wel! Dat vind ik leuk om te horen, want de kerstperiode vind ik altijd erg gezellig hihi. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?