Doelen voor de rest van 2018

eveline in opblaasbaar zwembad

Jullie hebben het waarschijnlijk wel gemerkt, maar de afgelopen tijd heb ik een hoop tijd voor mezelf genomen. Ik heb bijna geen artikel meer getikt en ook amper foto’s op mijn Insta geplaatst. Ik was er vanwege prive omstandigheden totaal niet aan toe, maar wil er verder liever niets over zeggen.. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Inmiddels begint het bloggen weer te kriebelen en zit ik dit artikel te tikken. Hebben jullie mij een beetje gemist? Ik hoop het wel!

Omdat we al over de helft van dit jaar zitten wil ik een aantal doelen voor het laatste deel van dit jaar opschrijven. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de kans dan groter is dat je jouw doelen ook daadwerkelijk behaalt. Want ja het is al zowat weer tijd voor je goede voornemens haha. 😉 Hope you like it!

Mijn doelen voor de rest van 2018:

#bloggen

Deze maand wil ik weer als vanouds werken aan mijn blog. Ik kreeg er altijd zoveel energie van en vond het zo ontzettend leuk om te doen! Het is niet zo dat mijn liefde ervoor is weggezakt hoor, maar ik had gewoon even nergens zin in, wat heel erg logisch is. Zijn er nog dingen die jullie graag willen zien? Ik ga proberen om wat meer balans te creëren tussen fashion, lifestyle, nagellak en health. Daarnaast wil ik wat meer persoonlijke favorietjes laten zien, dus ik ben heel benieuwd hoe jullie dit gaan vinden!

Voldoende blijven drinken

Gezien deze temperaturen wil ik ervoor zorgen dat ik voldoende water blijf drinken. Het is ontzettend gezond en heeft ook nog eens een hoop voordelen voor je huid. Inmiddels heb ik iedere werkdag een kan water op mijn bureau staan, maar schiet het er in de weekenden helaas vaak nog bij in. Ik wil dus proberen om in de weekenden ook voldoende te blijven drinken, ook al ben ik op pad, hebben we een druk schema of ben ik te lui om wat te pakken.. 😉

milka oreo reep

Lekker lezen

In de zomermaanden ben ik altijd dol op lezen. Of het nu in de tuin, voor het slapen gaan of op het strand is, ik vind het heerlijk! En in de donkere maanden vind ik het juist weer fijn om met een kopje thee en een boek op de bank te kruipen. Kortom, ik wil de rest van het jaar dus lekker blijven lezen. Zo ben ik onlangs al begonnen in het boek ‘Vind ik leuk?!‘ en ik vind het tot nu toe erg leuk! (See what I did there? ;)) Het is een soort Bridget Jones boek. Love it!

Back on track

Ik krijg het nooit voor elkaar om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Als ik goed bezig ben met het huishouden en mijn blog krijg ik het niet voor elkaar om te sporten, en als het met sporten heel goed gaat, lukt het me niet om ons huis schoon te houden. Hebben jullie dit ook? Ik wil dus proberen om weer back on track te raken! En met name met sporten. Ik heb de afgelopen twee weken heel veel gewandeld en ik vind dit zo lekker! Maar ik wil daarnaast ook proberen om nog wat leuke work-outs te doen, zodat ik me weer wat energieker voel. Ik merk toch dat hoe gezond je ook eet, als je niet (voldoende) beweegt dan wordt je vanzelf loom en moe. Misschien dat ik dan ook weer wat beter mijn bed uit kan komen!

eveline met vlogcamera

#vloggen

Ik ben stiekem weer begonnen met weekvloggen en ik vind het zo leuk om te doen! Ik was gestopt doordat ik mijn vlogs niet meer kon bewerken omdat mijn software het niet meer deed. Zo frustrerend! Ik had zoveel leuk beeldmateriaal maar ik kreeg de software maar niet aan de praat. Grr.. Maar nu ben ik weer terug! Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien. Binnenkort zet ik de eerste video weer online. (Wil je niets missen? Abonneer dan op mijn kanaal) Ik vind het fantastisch om er later op terug te kunnen kijken. 🙂 Ik merk alleen wel dat er veel tijd in het bewerken gaat zitten. Ik vind het zo knap dat er vloggers zijn die iedere dag kunnen vloggen en alles direct kunnen bewerken! Daar heb ik echt bewondering voor.

Genieten

Tot slot wil ik extra genieten van (de kleine dingen in) het leven. Gezellige uitstapjes met vriendinnen, een leuk gesprek tijdens een nieuwe ontmoeting, een avondje op de bank met mijn lieverd, quality time met familie, bloggen, een mooie warme dag, het geluid als het regent, enzovoorts. Normaal geniet ik ook van deze dingen, maar toch wil ik er nog extra aandacht aan besteden. Daarnaast wil ik geen dingen doen waar ik ongelukkig van wordt of wat mij te veel energie kost. Dit betekent ook dat ik geen energie steek in zaken wat niets oplevert en wat meer voor mijzelf kies. Als iemand die altijd voor anderen klaarstaat voelt dit best egoïstisch om te zeggen of na te streven, maar ik doe het toch. 😉

Delen:

12 Reacties

 1. Albert
  14 augustus 2018 / 16:45

  Leuke blog schat! Kan niet wachten op de volgende! 😉😘

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 augustus 2018 / 18:10

   <3 <3 <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 augustus 2018 / 12:37

   <3

 2. 15 augustus 2018 / 10:52

  Aah, welkom terug! Fijn dat je zin in bloggen weer terug is. Dat niet alle ballen in de lucht kunnen houden herken ik heel erg. Ik wil zoveel mogelijk goed doen, maar het lukt me gewoon soms echt niet. En bij mij is het dan ook vaak zo dat sporten erbij inschiet..oeps!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   15 augustus 2018 / 12:36

   Dank je wel! <3 Jaa dat heb ik dus ook. Vervelend is dat he! Wel fijn om te weten dat meer mensen daar tegenaan lopen.

 3. 15 augustus 2018 / 22:49

  Ah welkom terug en veel plezier weer in vloggen!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 augustus 2018 / 12:53

   Dank je wel! <3

 4. 16 augustus 2018 / 11:48

  Yes! Wat leuk dat je er weer bent. En ik raak hier super geinspireerd door! Vooral het laatste: geen tijd steken in dingen die je ongelukkig maken en vooral genieten van de kleine dingen, die eigenlijk heel waardevol zijn. Helemaal mee eens!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 augustus 2018 / 12:53

   Super leuk om te horen dat je er geinspireerd door raakt. Wat een mooi compliment. <3 En inderdaad, die kleine dingen zijn zo belangrijk! Xx

 5. 20 augustus 2018 / 16:58

  Wat een fijne doelen! Klinkt alsof je bewust bezig bent met positief in het leven te staan!
  Wat betreft het meer drinken, vooral in de weekenden, herken ik. Ik heb daarom een waterfles aangeschaft (in mijn geval een Dopper) en neem die voortaan standaard mee in mijn tas. Drink je veel sneller even een paar slokjes water!
  Liefs

  • Eveline Fleur
   Auteur
   23 augustus 2018 / 12:52

   Dat is inderdaad een goede tip! Wij hebben wel flesjes maar ik neem ze alleen niet altijd mee. Ik ga zeker proberen om dit vaker te doen! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?