The Jungle Book 3D – Disney’s live-action film

The Jungle Book 3D – Disney’s live-action film

Vorige week ging ik naar de 3D voorstelling van The Jungle Book, Disney’s live-action film. Jungle Book draait al eventjes in de bioscopen, maar mocht je nou nog twijfelen of je deze film wel wilt zien lees dan snel verder!

Jungle Book

Iedereen kent het verhaal van Mowgli wel. De wees die in de jungle wordt gevonden en door Bagheera de panter wordt opgevoed. Mowgli komt in de problemen met de tijger Shere Khan en slaat op de vlucht. Mowgli gaat op zoek naar het mensendorp want dat is volgens Bagheera de enige plek waar hij veilig zal zijn voor de gevaarlijke tijger. Tijdens zijn zoektocht komt hij in gevaarlijke situaties terecht en ontmoet hij zijn goede vriend Baloe de beer. Zal het Mowgli lukken het mensendorp te bereiken?

Live-action versus de tekenfilm

De bioscoopversie loopt in grote lijnen gelijk met de tekenfilm. Baloe de beer en de apen komen er ook in voor, echter zitten er ook bepaalde twists in het verhaal. Ik ga ze hier natuurlijk niet verklappen, maar het maakt het verhaal een stuk spannender en wat volwassener. Daarnaast is het einde van de live-action film iets anders dan Disney’s tekenfilm uit 1967. Persoonlijk vind ik dit een leuker einde dan de tekenfilm.

Ik vind de film echt prachtig gemaakt en voor de liefhebbers van Disney, Jungle Book of prachtig gemaakte films: ga hem alsjeblieft kijken! En dit is natuurlijk wel een film die je in 3D moet bekijken. 😉

Bekijk de trailer

Fun facts

1: Neel Sethi is de enige acteur in de live-action en is maar 12 jaar oud! De andere figuren uit de film zijn digitaal gemaakt.

2: Ik moest bijna (bijna!) huilen en heb vaak moeite om het droog te houden bij Disney films, hihi. #ikbeneenwatje

Heb jij The Jungle Book al gezien? En kun jij het droog houden bij Disney films?

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?