Deze sieraden maken je blij

Deze sieraden maken je blij

Sieraden die je blij maken? Ja echt. Ik heb het over de gepersonaliseerde sieraden van Kaya sieraden. Niet alleen het uitpakken van het pakketje dat ik ontving was een feestje, maar ook de inhoud ervan.

Eerder schreef ik al over de prachtige sieraden van dit merk. Ik draag de items die ik toen ontving nog iedere dag met veel plezier. Dus toen ze mij vroegen of ik nog een keer iets wilde ontvangen, zei ik natuurlijk meteen ja. Ik ben stiekem een beetje fan.

KAYA Sieraden is een sieradenwebshop dat ooit is gestart met sieraden speciaal voor moeder en dochter. Hoe leuk! Inmiddels hebben ze veel meer sieraden in hun assortiment en ze zijn allemaal te personaliseren. Ze hebben kettingen, armbanden en oorbellen, en je kunt kiezen uit de materialen 925 sterling zilver, verguld goud of roségoud. Op deze manier kun je jouw sieraad naar smaak personaliseren. Of naar de smaak van je oma, moeder, of vriendin natuurlijk. Overigens hebben ze ook een klein assortiment aan sieraden voor mannen. Leuk voor Vaderdag!

Initialen ketting

ketting gegraveerd

Het eerste item wat ik heb gekozen is een gouden ketting met gegraveerde intialen. Op de site van Kaya Sieraden onder sieraden dames kun je uit verschillende designs kiezen. Ik heb hier gekozen voor een simpele variant, omdat ik dat zelf erg mooi vind. En het staat echt prachtig. Hij glimt heel mooi en het is gewoon bijzonder om de initialen van je dierbaren bij je te dragen. Love this!

Armband voor baby of kind

kinderarmbandjes met naam

Ook zocht ik een prachtige armband uit voor mijn dochtertje Roos. Zij wordt eind volgende maand 3 jaar. Omdat ze zoveel interesse heeft in de sieraden van haar mama, wil ik haar deze armband cadeau geven. Super schattig armbandje zo toch? Je kan de bedels helemaal naar smaak uitzoeken. Omdat Roos van eenhoorns en zeemeerminnen houdt heb ik deze bedeltjes uitgekozen. Maar ook het bedeltje waar de naam in komt te staan kun je dus veranderen. In plaats van een hartje kan je bijvoorbeeld kiezen voor een disc. Is er binnenkort een baby op komst, dan is een baby armbandje een super leuk cadeau.

Armband met initialen

gegraveerde armband

armband gegraveerd

Ook het gouden armbandje met initialen is prachtig. Het past super goed bij de ketting. Doordat de discs waar de initialen in staan niet zo groot zijn, is het een heel subtiel armbandje geworden. Hou je zelf van iets opvallends? Ook dat is mogelijk. Echt hoor; het is zo leuk dat je zo’n beetje alles kunt aanpassen. Hierdoor heb je een uniek sieraad én kun je altijd iets in jouw smaak vinden. Ik zou zeggen veel shopplezier. šŸ˜‰

Ik ben wederom zo blij met de ontvangen items. Doordat je de sieraden kunt graveren krijgen ze een diepere betekenis en kunnen ze met liefde jarenlang worden gedragen. Daar word je toch instant blij van?!

Ben jij al bekend met dit leuke merk?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?