Deze Netflix series heb ik de afgelopen tijd gebinged

Deze Netflix series heb ik de afgelopen tijd gebinged

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal fantastische films en series op Netflix gebinged. Het leek me leuk deze lijst met jullie te delen. Laat je mij weten welke jij gezien hebt?

Ik moet toegeven, ik kijk Netflix in fases. Als ik in een Netflix fase zit dan binge ik alles wat ik graag wil zien en kan ik er geen genoeg van krijgen. En als ik uit de Netflix fase ben dan houd ik het voor gezien en ben ik weer verslaafd aan Animal Crossing op de Nintendo Switch, of ga ik volledig ‘schermvrij’ en pak er een romantisch boek bij. Ik heb teveel hobby’s en te weinig tijd, dus ik moet wel kiezen. Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben hierin. Haha.

Anway dit zijn de Netflix series die ik de afgelopen tijd heb gebinged!

Yummy Mummies

Het eerste seizoen keek ik toen ik zwanger was van Roos. En ik vind het zo’n heerlijke guilty pleasure. Lekker over de top en een hoop meidendrama, maar ook hechte vriendschap. I loved it! Ik had een aantal maanden geleden wel gezien dat er een nieuw seizoen was, maar toen ik een leuke serie zocht om te kijken was het mij volledig ontschoten. Toen ik het mij weer herinnerde keek ik de serie in een keer weg. LOVED IT. Zeker een aanrader als je zwanger bent, zoals ik van Roos, maar ook als je houdt van drama en vriendschappen.

The Babysitters Club

Ik zag op een Bookstagram account een foto voorbij komen over de babysitters club en dat dit zo leuk was. De serie is namelijk gebaseerd op een boekenreeks en degene die de foto plaatste had de boeken in haar jeugd gelezen. Omdat het iemand is uit Amerika had ik niet verwacht de serie al op Netflix te zien, maar ik zag hem in het ‘Nieuw bij Netflix’ overzicht staan. Het gaat over een groep tiener vriendinnen die een oppasbedrijfje beginnen. Drie keer in de week komen ze samen en zitten ze bij de telefoon (op een vaste telefoonlijn) en wachten ze op potentiele klanten die bellen. Gaandeweg groeien ze niet alleen met het oppasbedrijf, maar ook als personen. Deze serie deed mij terugdenken aan mijn eigen jeugd en voelde daardoor lekker nostalgisch.

Selling Sunset

Deze realityshow is echt amazing. Je volgt de bloedmooie werknemers van The Oppenheim Group, een makelaarskantoor dat de mooiste huizen verkoopt in The Hills van Los Angeles. Het wordt gerund door de Oppenheim broers Brett en Jason. In het eerste seizoen voegt Chrishell zich bij de groep en volg je hoe ze zich moet bewijzen. Kan ze haar eerste huis verkopen? En in seizoen 2 gaat het verhaal verder. Er zit een hoop drama in, maar je kan ook niet anders verwachten. Selling Sunset is namelijk gemaakt door dezelfde makers als The Hills en Laguna Beach. In augustus komt al weer het derde seizoen uit en ik kan NIET wachten!

Too hot to handle

Ook dit is een reality show. In deze show komen de oversekste deelnemers erachter dat ze gedurende hun aanwezigheid op het eiland niemand mogen aanraken.. ook niet zichzelf. Dit alles om het prijzengeld te kunnen winnen. Iedere overtreding kost grof geld en het eiland zit vol mooie mannen en vrouwen. Kunnen ze zichzelf inhouden? Deze serie was echt over de top, mega fout en tegelijkertijd hilarisch. Ik weet niet of er een tweede seizoen komt, maar LOVED IT.

The Circle

Omdat ik Too hot to handle gekeken heb, werd The Circle door Netflix aanbevolen. In deze serie kunnen deelnemers aan The Circle kiezen als wie ze zich voor willen doen. Zijn ze zichzelf of compleet iemand anders? In The Circle zien de deelnemers elkaar namelijk niet in het echt, maar alleen via een online profiel in een chat. Als je de populairste deelnemer bent kan je niet worden weggestemd, maar ben je wel een doelwit voor anderen. De twee populairste deelnemers mogen namelijk bepalen wie er naar huis gaat. En degene die als laatste over blijft gaat met een geldbedrag naar huis. Degene die wordt weggestemd mag voordat hij of zij naar huis gaat nog bij een van de deelnemers langsgaan. Zo kunnen ze zien of de deelnemer daadwerkelijk is wie hij/zij zegt.

Ik vond deze serie fantastisch om te zien. Wie zou jij zijn als je iedereen kon zijn wie je wilt? Durven de kandidaten zichzelf te zijn of zijn ze compleet iemand anders? En kunnen ze dit in het laatste geval wel verborgen houden? Er zit namelijk een deelnemer in die zich voordoet als vrouw en in een vrouwenchat terechtkomt waarin ze het over hun ongesteldheidskrampen hebben. Zijn antwoord daarop is: Ik heb ook altijd krampen, maar alleen op mijn linkerhelft. Waarop de vrouwen verbaast reageren omdat ze dat nog nooit gehoord hebben. Echt hilarisch! Een dikke aanrader wat mij betreft! 😉 Check het stukje hieronder:

Hilarisch toch?

Welke serie heb jij onlangs gebinged en welke van deze series heb jij gezien? Ik hoor het graag!

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 20 juli 2020 / 14:09

  Ik kijk eigenlijk nooit naar die reality series, maar als ik jou artikel lees word ik wel nieuwsgierig. Toch zal ik altijd sneller naar fictie grijpen. The Babysitters Club spreekt me enorm aan. Die las ik vroeger als kind!

  • Eveline
   Auteur
   22 juli 2020 / 09:46

   Ik eigenlijk ook niet, maar deze waren echt heel leuk. Lekker over de top. 😉 Oh wat leuk om te horen, ik ben benieuwd hoe je TBC zal vinden!

 2. 13 augustus 2020 / 14:21

  Ik heb ze allemaal nog niet gekeken! Ik ga eens kijken of ik deze op mijn lijstje ga zetten 🙂

 3. 24 november 2020 / 21:44

  Ik heb alleen Selling Sunset en Too Hot Too Handle gekeken van dit lijstje. Beide heerlijke (en een beetje foute) wegkijk series. Ik ben ook dol op realityshows, dus vandaar dat ik deze ook zeer leuk vond. The Circle kende ik nog niet, maar ik ga hem zeker op mijn lijstje zetten. Thanks voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?