Dé trend van het moment: haarspeldjes

haarspeldjes trend 2019

Haarspeldjes zijn dé trend van het moment. Je ziet ze overal op Instagram en alle influencers lopen ermee weg. Vandaag zet ik de populairste haarspelden voor je op een rij.

Met de zonnige en warme dagen willen we niet alleen onze outfits aankleden met allerlei accessoires, maar ook ons haar opleuken. Na de scrunchies is er een nieuwe trend die je op Instagram overal voorbij ziet komen, namelijk haarspelden. Hoe groter de haarspeld hoe beter, lijkt het.

driehoekige haarspeld met parels

Met name de driehoekige of rechthoekige haarspeld met parels zie je bij iedere influencer voorbij komen en zoals je kan zien heb ik ze ook aan mijn stash toegevoegd. Maar naast deze populaire haarspelden zijn er nog genoeg andere leuke haarspeldjes te vinden.

haarspelden trend MyJewellery

Hoe cute is deze lichtblauwe haarclip van MyJewellery bijvoorbeeld? Of de haarspeld met tijgerprint? Er zijn zoveel leuke zomerse prints te vinden! Ook super leuk om naar een festival te dragen bijvoorbeeld en combineren mag ook.

haarspeldjes trend invisibobble benelux en nakd

En wat vind je van deze nieuwe waver speld van invisibobble? Je weet wel, van die fijne haarelastiekjes. Deze nieuwe speld beloofd gemakkelijk in je haar te blijven zitten zonder een afdruk achter te laten en bevat geen metaal. Ik ben hier heel benieuwd naar! Of wat vind je van de gouden haarspeldjes van NA-KD?

Ik vind de trend echt fantastisch. Met een haarspeld maak je jouw kapsel gemakkelijk ‘af’, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. En met zoveel leuke haarspelden zit er altijd wel eentje tussen die naar je smaak is.

Wat vind jij van de haarspeldjes trend?

Liefs Eveline

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM!

Delen:

4 Reacties

 1. Albert
  10 juni 2019 / 15:13

  Staat je altijd heel leuk!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   10 juni 2019 / 15:15

   <3 <3 <3

 2. 10 juni 2019 / 16:26

  Ik vind dit ook een super leuke trend! Doe er alleen zelf (nog!) niet aan mee.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 juni 2019 / 09:35

   Ohh ik ben benieuwd wanneer je mee gaat doen en welke speldjes je dan zal uitkiezen. 🙂 Zal je vast heel mooi staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?