De muurdecoratie in onze babykamer

lila poster voor babykamer met penguin

Speciaal voor ons pasgeboren dochtertje heb ik illustraties voor haar kamertje gemaakt. Vandaag laat ik ze graag aan je zien en geef ik er twee weg.

Ik schreef het eerder al, maar ik wilde graag iets voor ons dochtertje maken. Het leek me ontzettend mooi om te kunnen doen. En omdat ik geen inspiratie voor haar geboortekaartje had, besloot ik om posters voor aan de muur te maken. Ik koos voor de lieve en schattige look. Iets wat in mijn ogen perfect in een babykamer past.

Ik ben zelf dol op olifanten, maar ik wilde haar daar niet mee opzadelen. Daarom koos ik voor een ander lief dier: een konijn. Daarna kwamen er nog een penguin (die vindt Albert zo leuk) en een hondje bij. En omdat ik strikjes zo leuk vind (zie het logo van deze blog) kregen alle dieren een strik om hun nek. Zo blijft het rustig om te zien als ze bij elkaar hangen en wordt het tegelijkertijd één geheel. Qua kleuren koos ik voor zachte pasteltinten omdat dat zo lieflijk is en het super mooi in haar kamertje past. En zo werd de muurdecoratie een serie van drie dieren.

Mevrouw Konijn

poster babykamer roze met konijn

Petra Pinguïn

lila poster babykamer met penguin

Harry de Hond

mint poster babykamer met hond

Omdat ik twee posters op A4 formaat over heb wil ik graag twee mensen blij maken met één van deze posters. Laat in de reacties weten of je graag Petra Penguin of Harry de Hond zou willen winnen (mevrouw konijn heb ik helaas niet over), tag twee vrienden/vriendinnen onder deze foto op Instagram, volg mij en wie weet kan jij één van de posters binnenkort in jouw baby- of kinderkamer hangen! Het aan iemand cadeau doen mag natuurlijk ook. šŸ˜‰ Maandag 30 september maak ik de winnaars bekend. Succes!

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat vind jij van de illustraties?

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM

Delen:

1 Reactie

  1. 1 oktober 2019 / 14:03

    Ik vind ze lief! leuk dat je dit hebt gedeeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?