De mooiste bikini’s en badpakken voor op vakantie

De mooiste bikini’s en badpakken voor op vakantie

Ik weet het, het is nét winter, maar met onze huwelijksreis van afgelopen oktober en de vakantie van december, zit ik nog steeds met mijn hoofd in het zonnetje. Daarom kon ik het niet laten om alvast te kijken naar mooie bikini’s en badpakken voor de zomer.

Bikini’s moet je namelijk op tijd (lees: vóór de zomer) kopen, anders zijn alle leuke en mooie modellen al weg. Vaak realiseer ik me dat net iets te laat (oeps). Heb je daar nou ook altijd last van, geen zorgen! Vandaag laat ik je de mooiste bikini’s en badpakken van de badmode collectie van LASCANA zien.

Bikini’s

LASCANA bikini's

Van een vrolijke jungle print, tot wit kant, van een zwarte bikini met gouden glitters tot een vrolijke blauwe bikini en van sexy zebra tot mint. Er is genoeg keuze! Persoonlijk denk ik dat mij de blauwe wel erg mooi zou staan met mijn blonde haar, maar de witte bikini lijkt me ook prachtig als je erg bruin bent. Ik kan niet kiezen! Welke bikini vind jij het leukst?

Badpakken

badpakken collectie lascana badmode

Van links naar rechts en van boven naar beneden: een | twee | drie | vier | vijf | zes

Ik vond badpakken nooit mooi, maar ik zie tegenwoordig steeds vaker mooie en sexy exemplaren in de winkels liggen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens mijn laatste tripjes naar de zon ook badpakken heb meegenomen en I loved it! De ene was enorm comfortabel en zorgde ervoor dat je niet zoveel hoeft te smeren en de andere was een sexy variant wat me een beetje aan Baywatch deed denken vanwege de kleur en sexyness. <3  Deze badpakken zijn ook al zo mooi en sexy. Welke is jouw favoriet?

Liefs Eveline

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube. <3

€€

Delen:

11 Reacties

 1. 16 januari 2018 / 17:00

  Ik ben geen fan van badpakken. Toevallig heb ik dit jaar weer een nieuwe bikini nodig, dus deze inspiratie kwam even mooi uit! 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   19 januari 2018 / 13:16

   Leuk om te horen dat je geïnspireerd bent! <3 Heb je een leuke vakantie in het vooruitzicht?

  • Eveline Fleur
   Auteur
   19 januari 2018 / 13:16

   <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   19 januari 2018 / 13:16

   Ja he, ik vond ze ook zo leuk. 🙂

 2. 19 januari 2018 / 09:28

  Die witte bikini en nummer 5 van de badpakken vind ik erg leuk! Ik heb zelf vorig jaar voor het eerst een badpak gekocht en heb daar zo blij mee. Had nooit verwacht dat het mooi zou staan, haha!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   19 januari 2018 / 13:18

   Leuk! Wat voor een heb jij? Ik dacht hetzelfde, maar het staat toch echt mooi mits het een hip/sexy badpak is vind ik, hihi. 😉 Xx

 3. 19 januari 2018 / 20:42

  Daar zitten echt hele mooie exemplaren tussen! Ik vind vooral het badpakken met stippen prachtig.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 januari 2018 / 10:46

   Ja dat vind ik ook wel echt wat voor jou!

 4. 5 april 2018 / 18:58

  Leuke bikini’s! Ik draag zelf eerder badpakken. De juiste (lees: perfecte) bikini vinden is voor mij nog best lastig! Die zag een aantal daarvan ook op de Supersales website. Volgens mij heeft Lascana nu Sale 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?