De leukste dekbedovertrekken

dekbedovertrek

Dekbedovertrekken zijn in mijn ogen een ondergewaardeerd product. Het kan je slaapkamer namelijk een totaal andere look en feel geven. Omdat ik zelf op zoek ben naar nieuwe dekbedovertrekken om onze slaapkamer wat knusser te maken ging ik op onderzoek uit.

zes keer leuk dekbedovertrek

een // twee // drie // vier // vijf // zes

Zoals je ziet zijn de kleuren crème, bruin en roze de kleuren die terugkomen. Het zijn ook echt kleuren die goed in mijn interieur passen dus vandaar dat ik deze onbewust heb geselecteerd. De dekbedovertrekken met het fruit vind ik erg vrolijk, maar tegelijkertijd ook zomers. Ik zou ze nu dus niet meer zo snel op mijn bed leggen, maar voor het voorjaar en de zomer zijn ze fantastisch! Verder komen subtiele printjes terug. Kleine stippen of hartjes en een verandering in structuur op het donkerbruine dekbedovertrek. Dat is weer eens wat anders dan een gladde variant, vind je niet?

Ik vind het leuk van je te horen: Welk dekbedovertrek zou jij op je bed leggen?

Liefs Eveline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 8 oktober 2021 / 13:20

  Ik vind het bruine dekbedovertrek erg mooi voor nu. De witte met de stippen is ook erg mooi, maar meer voor het lente-en zomerseizoen.

  • Eveline
   Auteur
   8 oktober 2021 / 13:48

   Ja, dat ben ik met je eens. Leuk he die bruine. <3

 2. 24 juni 2022 / 13:16

  Wat een leuke selectie! Ik vind ze allemaal leuk maar de okerkleurige zou het mooist staan in mijn slaapkamer. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?