De leukste bikini’s en badpakken voor deze zomer

De leukste bikini’s en badpakken voor deze zomer

Ga je deze zomer nog met vakantie of een dagje naar het strand en zoek je nog een leuke bikini of badpak? Geen nood! Ik heb de leukste bikini’s en badpakken van LASCANA voor je op een rij gezet.

Zwoele zomerdagen aan het strand waarbij je de zon in de zee ziet zakken. Met je voeten in het zand en de wind die zachtjes met je haren speelt. Goed gezelschap en een wijntje of cocktail erbij. Of wellicht iets zonder alcohol. Zie je het voor je? Bij dit soort stranddagen hoort natuurlijk ook een leuke bikini of badpak. Laat je inspireren door de collectie van LASCANA!

Bikini’s

leuke bikini's voor de zomer

een // twee // drie // vier // vijf // zes // bekijk alle bikini’s

Toen ik deze lijst aan het maken was, kon ik zelf bijna niet kiezen. Met een panterprintje zit je natuurlijk altijd goed, maar ook de roze geruite bikini vind ik erg cute. De bikini met tie-dye effect in zomerse kleuren is lekker vrolijk en de bikini met prachtige golvende randjes is iets wat nu helemaal in de mode is. Welke bikini je ook kiest, je bent in ieder geval klaar voor een heerlijke stranddag.

Badpakken

leuke badpakken zomer

een // twee // drie // vier // vijf // zes // bekijk alle badpakken

Ben je niet van de bikini’s maar meer van de badpakken? Ook badpakken zijn helemaal terug van weggeweest en inmiddels al een aantal jaar weer in de mode. Voel jij je hier comfortabeler in of vind je het wel lekker praktisch, dan hoop ik dat je inspiratie kunt halen uit deze lijst. Ik vond de zwarte badpakken erg verrassend, aangezien ze met een subtiele panterstreep of golvende randjes net wat extra’s hebben dan een standaard zwart badpak. Erg mooi! En de badpakken met streepjes vond ik erg cute en fris. Babyblauw is bij mijn blonde haren altijd goed en rood is net wat pittiger. Love it!

Ik ben benieuwd naar je reactie: welk item is jouw favoriet?

Liefs Eveline

Delen:

2 Reacties

 1. 13 augustus 2021 / 16:27

  Ik vind het blauw-witte badpak heel mooi! Ik ben toch meer van de badpakken dan bikini’s šŸ™‚

  • Eveline
   Auteur
   16 augustus 2021 / 10:56

   Leuk om te horen! Ik tegenwoordig ook. Lekker comfi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?