De lekkerste geurkaarsen voor minder dan € 15,-

geurkaarsen voor minder dan vijftien euro - uitgelichte afbeelding

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik echt hysterisch als het gaat om kaarsen. Ik keek al zo lang uit naar de herfst en ein-de-lijk is het zo ver. De bladeren beginnen langzaam los te laten en de dagen worden steeds korter en donkerder. Dit betekent dat je meer uren hebt waarin je kaarsen kunt branden! Om deze reden heb ik de lekkerste geurkaarsen voor minder dan € 15,- voor je op een rij gezet.

Yankee Candle

Yankee candle geurkaarsen voor minder dan vijftien euro

Deze kaarsen leken van de één op de andere dag ineens te zijn overgevlogen vanuit Amerika. Het was een dikke hit op Instagram én onder bloggers en dat zijn de Yankee Candle’s eigenlijk nog steeds. Ik ben zelf ook een groot fan van deze geurkaarsen en de originele namen die ze krijgen. Heer-lijk! De kaarsen zitten in glazen potten en zijn te verkrijgen in groot, medium en klein formaat.

Home sweet home

Yankee Candle Home Sweet Home is een hartverwarmende mix van kaneel, bakkruiden en een hint van vers gezette thee. Deze geur doet mij denken aan versgebakken speculaasjes en geeft echt een gezellig en warm gevoel.

De Yankee Candle small jar kost € 12,95 en heeft 25-40 branduren

Christmas Cookie

De Yankee Candle Christmas Cookie was mijn allereerste kaars van Yankee en deze is echt heerlijk. Je huis ruikt met deze kaars naar feestelijke suikerkoekjes. Mocht hij dit jaar weer te verkrijgen zijn dan ga ik hem zeker bestellen!

De Yankee Candle small jar kost € 12,95 en heeft 25-40 branduren

Woodwick

WoodWick geurkaarsen voor minder dan vijftien euro

Ik was nog niet bekend met de Woodwick kaarsen tot ik er een van mijn vriendin cadeau kreeg. Ze vond het echt iets voor mij en ze had gelijk. De woodwick kaarsen zijn bijzonder omdat ze, zoals de naam het al zegt, een houten lont hebben. Wanneer je de kaars brandt hoor je een knisperend geluid, net als een openhaard. Het is echt een gezellig geknisper!

De Woodwick small candles kosten € 11,95 en hebben 20 branduren

Primark geurkaarsen

primark geurkaarsen voor minder dan vijftien euro

Primark heeft ook lekkere geurkaarsen en deze zijn, geheel volgens de verwachtingen van Primark, natuurlijk niet duur. De kaarsen zijn in verschillende maten en prijzen te vinden, maar de variant die ik hier vandaag laat zien zit in een potje met een lief strikje erom.

De geurkaarsen van Primark kosten € 7,- per stuk en hebben 60 branduren.

Ik vind het leuk om van je te horen: Wat is jouw favoriete geurkaars?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin.

Delen:

2 Reacties

 1. 13 oktober 2016 / 15:56

  Ik ben niet zo’n fan van geurkaarsen, maar misschien ben ik de juiste nog niet tegen gekomen. De kaarsjes aan ‘s avonds is wel weer heel gezellig vind ik!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   14 oktober 2016 / 15:56

   Ja lekker hè om de kaarsjes weer aan te kunnen doen! Wie weet zit er wel een lekkere geurkaars voor je tussen bij Yankee of WoodWick, want er is een boel keus. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?