De knop is om

De knop is om

De ‘knop’ in mijn hoofd is om. Ik ga weer extra gezond eten. Met het winterse zonnetje op mijn gezicht heb ik enorm veel zin in de lente en de zomer.. ik kan het haast voelen! Het zou dan wel fijn zijn als ik dan nèt wat beter in mijn vel zit, dus ga ik weer lekker gezond doen! Toen ik mijn eigen appartementje had was ik al begonnen met deze gezonde toer, en langzaamaan is het steeds meer een onderdeel van mijn leven geworden (yay), maar met een kleine terugval in de decembermaand is het tijd om het weer op te pakken en wat strenger te letten op wat ik doe. Zeker nu ik wat ziekjes ben is het een mooi moment om extra groenten en fruit te eten.

summer-bodies-are-made-in-winteri-dont-sweat-i-sparkleimproving-the-old-me
Bron: Pinterest

Wat ga ik doen?

1: Nóg gezonder eten.

Zoals je hierboven al kon lezen eet ik al vrij gezond, maar het kan nooit kwaad om te proberen hier nog wat meer uit te halen. Zo ga ik bijvoorbeeld proberen om meer fruit eten.

2: Sporten

Ik ben nooit zo goed geweest in sporten en mijn kleine sportschool heeft helaas ook geen lessen waar ik aan kan deelnemen. Ik ga dus ‘gewoon’ fitnessen, spieren trainen en hardlopen! Hopelijk kom ik dan wat lekkerder en strakker in mijn vel te zitten.

3: Voldoende slapen

Omdat je lichaam ’s nachts herstelt is voldoende slaap van essentieel belang. Helemaal als je bent wezen sporten. En laat ik hier nou net héél erg dol op zijn. 😉

4: Voldoende drinken

Ik drink thuis eigenlijk al geen frisdrank meer, maar wel thee en water. Ik ga proberen om mijn waterconsumptie wat te verhogen, want op sommige dagen drink ik toch nog te weinig. Vooral in het weekend. Misschien dat ik standaard een flesje in mijn tas stop?

Eigenlijk heb ik er nog eentje en dat is meer lezen en leren over voeding zodat ik weet waar mijn lichaam behoefte aan heeft en wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken. Als jullie het leuk vinden zal ik op deze blog mijn tips, bevindingen en avonturen met jullie delen.

Hebben jullie ook een doel?

PS: Volg je mij op instagram? Je kunt mijn fitjourney volgen via #streefmeteef

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?