Mijn best gelezen artikelen van 2016

mijn best gelezen artikelen van 2016 - uitgelichte afbeelding

Ik vind het altijd leuk om de best gelezen artikelen van een blog in een overzicht te zien. Aan de ene kant kunnen er soms verrassende artikelen bij zitten en aan de andere kant is het een mooie weergave van de specialisatie van een blog, of van de interesses van een blogger. Omdat 2016 mijn eerste blogjaar is, was ik zelf erg benieuwd welke artikelen er nu eigenlijk het meest gelezen zijn. Ik heb mijn 10 best gelezen artikelen van 2016 voor je op een rij gezet. Heb jij ze allemaal gelezen?

10: 3 manieren waarop je zwarte nagellak kunt dragen

zwarte nagellak dragen - sparkly tip

Ik vind het bijzonder om hem hier te zien, want ondanks dat het een vrij recent artikel is, staat hij toch in de top 10. Dit is het eerste artikel waarbij ik wat meer met mijn nagels doe dan alleen swatchen en het was super goed ontvangen. Leuk!

9: Ik zei ja! Deel 2

ik-zei-ja-the-next-day

Veel van jullie waren blij dat jullie deel twee konden lezen, nadat deel 1 ineens stopte. Ik was namelijk zo enthousiast, en het was zo’n mooi aanzoek dat de proposal story niet in een artikel paste. Hihi. Leuk om deze in de top 10 terug te zien!

8: Essence need your love nagellak nr. 58

Essence need your love nagellak swatch - twee lagen - flesje in de hand

Helemaal blij dat het herfst was schreef ik dit artikel. Ik hou ervan om bruine en rode nagellak te dragen in de herfst, dus swatchte ik deze bruine kleur van the dark collectie. Deze donkere kleur vind ik zelf echt prachtig bij mijn bleke huid, al vonden jullie hem vrij donker.

7: We hebben de sleutel!

sleutel-desleutel

Eindelijk was het dan zo ver. Na 1,5 jaar wachten kregen we de sleutel van ons huis! We zijn nog steeds super blij en genieten nog elke dag dat we er inmiddels al weer drie weekjes in zitten. Wat gaat dat snel he. Alleen het internet moet nog gemaakt worden, maar mijn vader komt vandaag langs om ons te helpen. Fingers crossed!

6: De leukste gadgets voor jouw mobiel

schattige emoji unicorn powerbank

Als liefhebster van gadgets vind ik het super leuk om te zien dat dit artikel in de top 10 staat. Het is natuurlijk altijd leuk om te kijken welke gadgets er nu weer verzonnen zijn en wat voor nieuws er allemaal voor je mobiel te verkrijgen is. Misschien dat ik de screen-cleaner nog ga halen trouwens, want mijn screen ziet er echt niet uit haha!

5: Catrice Victorian Poetry Limited Edition nieuws

Catrice Victorian Poetry C02 Poetic Pink nagellak

Ik vind het bijzonder dat mijn nagellak nieuws artikelen zo goed gelezen worden. Ik probeer altijd extra aandacht te besteden aan de persberichten en om de informatie niet gewoon te knippen en te plakken. Zo laat ik je bijvoorbeeld close-ups van de nagellak zien, maak ik mooie afbeeldingen van het aangeleverde materiaal, zoek ik er een filmpje bij en doe ik wat onderzoek naar waar de collecties op geinspireerd zijn. Zo is het artikel toch naar mijn eigen hand gezet en hoop ik op deze manier dat mijn persbericht net wat specialer of leuker is dan bij anderen.

4: Essence Me & My Umbrella Collectie + winactie!

Essence Me & My Umbrella collectie

Op nummer vier staat de Me & My Umbrella Collectie, inclusief winactie. Dit was de allereerste winactie op mijn blog en er kwamen een boel reacties op. Ik vond het leuk om iemand blij te maken en met deze leuke collectie! Wie weet komt er binnenkort weer een.. 😉

3: Ik zei ja!

ik-zei-ja-albeve

Dat onze proposal story op nummer 3 staat vind ik natuurlijk fantastisch om te zien, want het was voor mij erg bijzonder om met jullie te kunnen delen en om te vertellen hoe mijn vriend mij ten huwelijk heeft gevraagd! En niet te vergeten: al jullie ontzettend lieve reacties daarop! <3 Ik zit nog steeds met een glimlach op mijn gezicht als ik aan beide terugdenk. We hebben trouwens nog geen definitieve datum gekozen, maar hebben er wel al 3 in gedachten.. 😉

2: Catrice Kaviar Gauche Limited Edition nieuws

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition Collectie nieuws 2016

Wederom een nieuwsbericht van een nagellak merk en wederom van Catrice. Deze schreef ik nadat ik mijn allereerste persbericht ontving. Wat voelde ik me blij dat ik dit mocht ontvangen! Helaas vond ik de lichte kleuren van deze collectie in het echt iets te flets bij mijn blanke huid.

1: Vrolijke lente wallpapers voor je mobiel

lente-wallpapers-uitgelichte-afbeelding

Op nummer 1 staat het artikel vrolijke lente wallpapers voor je mobiel! Dit verraste mij wel een beetje. Ik vind het zelf altijd leuk om een mijn mobiele wallpaper aan te passen aan het seizoen, maar jullie blijkbaar ook. Haha! 😉 Altijd leuk voor de afwisseling, toch? De winter versie loopt wat vertraging op (internet.. zucht) maar komt er snel aan! 🙂

Tot slot

Ik vind het fijn om te zien dat mijn artikelen over nagellak het best gelezen zijn. Zoals je weet heb ik zelf een super grote liefde voor nagellak, dus het is dan ook mooi om te zien dat jullie het ook leuk vinden om te lezen. Er staan wel veel Essence en Catrice lakjes in, maar dat komt denkelijk doordat ik op de perslijst van deze merken sta en ik deze lakjes het meeste heb geswatched. In 2017 wil ik er rekening mee houden dat ik wel van verschillende merken swatches zal laten zien. Voor de nagellak liefhebbers komt er in 2017 overigens nog een hoop leuks aan, ook al vind ik het stiekem best spannend.. (geheimzinnig he ;))

Daarnaast heb ik jullie een kijkje gegeven in mijn leven en ook al is dat soms best spannend, jullie vinden het leuk om te lezen en reageren allemaal zo lief!

Ik wil je bedanken dat je dit jaar met me mee hebt geleefd en gelezen. Bedankt voor alle lieve en meelevende reacties! Het maakt mij nog elke dag ontzettend blij om een reactie van je te lezen. Ook als je nog nooit hebt gereageerd, maar ‘gewoon’ rond hebt gesnuffeld: dank je wel!

Deze artikelen haalden de top 10 niet, maar vond ik zelf ontzettend leuk om te schrijven:
The Perfect Taste in Wassenaar
De lekkerste geurkaarsen voor minder dan € 15,-
Een eigen bedrijf starten? Van idee tot bedrijf
7x mintgroene items voor in huis

Ik ben benieuwd welke artikelen er volgend jaar in de top 10 zullen staan. Jij ook?

Delen:

4 Reacties

 1. 30 december 2016 / 10:57

  Mooi lijstje, zeg! Mag je trots op zijn 😀

  • Eveline Fleur
   Auteur
   30 december 2016 / 11:07

   Ahw wat lief, dank je wel! <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   4 januari 2017 / 14:47

   Dank je wel! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?