De 5 best verkochte make-up producten van 2018

populaire make-up producten

Ik ben altijd nieuwsgierig naar items die geliefd zijn, om te kijken of ik ze ook fijn vind werken. Want wie wordt er nu niet blij van producten die fijn zijn en doen wat ze moeten doen? 

Toen Makeupshoppen mij vroeg of ik hun 5 best verkochte make-up producten van 2018 wilde testen zei ik natuurlijk geen nee. Ook al zijn zij in 2013 gestart, toch worden ze al gezien als een van de beste make-up sites van Nederland. Ze verkopen voornamelijk make-up producten die niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels van bekende merken als Maybelline, Max Factor, Revlon, Bourjois, Essie en L’Oréal. Maar ook voor bijvoorbeeld kwasten van Real Techniques kan je bij hen terecht.

Extra leuk natuurlijk dat ik deze producten mocht proberen! De producten die ik toegestuurd heb gekregen zijn niet voor niets het best verkocht, dus ik ben heel benieuwd of ik ze ook fijn vind werken. Let’s see shall we? 😉

Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation van L’Oréal

L'Oreal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation

Het eerste make up product is de L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation in de kleur ’04 Rose Vanille’. Ik kon van tevoren geen kleur kiezen, ik ontving immers de best verkochte producten, dus ik hoopte dat dit voor mijn lichte huid de goede kleur was. Gelukkig was dit zo! Het gaf mijn ietwat fletse gezicht (vanwege de zwangerschap) direct een frisse uitstraling. En super handig dat je de foundation met het bijgeleverde kussentje direct op je gezicht kunt deppen. Op deze manier hoef je niet met losse foundation en een beautyblender of kwast aan de slag, maar heb je alles bij de hand. Handig wanneer je weinig tijd hebt in de ochtend! Zeker een product dat ik vaker zal gebruiken als mijn wallen tot aan mijn enkels hangen of voor een date night met Albert. 😉

Rimmel Stay Matte Pressed Powder

Rimmel Stay Matte Pressed Powder

Het tweede product is de Rimmel Stay Matte Pressed Powder in de kleur ‘001 Transparent’. Hoe leuk is die vlindervorm? De pressed powder is een fijn poeder om je gezicht te matteren. Het is geen los poeder, maar samengeperst en het geeft ook een klein beetje dekking. Dus mocht je geen foundation willen gebruiken dan kan je jouw gezicht hiermee af poederen.

L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

L'Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

L'Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara zwart

Ook mocht ik de L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara in de kleur ‘Black’ ontvangen. Ik was hier wel benieuwd naar, want punky klonk wel wat heftig. Ik was bang dat mijn wimpers er niet meer natuurlijk uit zouden zien, maar dat is niet zo. Zorg er wel voor dat je borsteltje goed is afgestreken om klonten en spinnenpoten te voorkomen en you’re good to go. Deze mascara maakt je wimpers in een handomdraai langer en voller. Heel fijn als je (wederom) haast hebt in de ochtend!

Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl

Maybelline Color Sensational Lipstick - 108 Pink Pearl

Maybelline Color Sensational Lipstick - 108 Pink Pearl review

De Maybelline lipsticks vind ik over het algemeen wel fijn. Ik was benieuwd naar de kleur Pink Pearl omdat het een lichtroze kleur is en ik deze kleuren bij mijn huid altijd wel mooi vind staan. Ik had op het moment van swatchen wel last van droge lippen en je zag mijn velletjes gewoon door deze lipstick heen. Super jammer. Ook vond ik de parelmoer finish niet zo heel mooi staan. Wel is de lipstick lekker creamy en voelt hij prettig aan op mijn lippen.

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick - 720 Lasting Chestnut

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick - 720 Lasting Chestnut review

Ik ben dol op dit soort kleuren! Het is een prachtige lipstick voor de herfst en de winter. De dekking is prachtig! De lipstick voelt wel wat droger aan dan de color sensational lipstick, maar droogt mijn lippen niet uit. Ook accentueert het mijn droge lippen niet. Echt wel een lipstick die ik in de herfst en winter graag zal dragen.

Welke make-up producten gebruik jij graag?

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 21 maart 2019 / 20:05

  Die mascara is ook echt zo fijn! wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt

  • Eveline Fleur
   Auteur
   22 maart 2019 / 08:54

   Ja he ik gebruik hem heel graag. En dank je wel meis, lief! <3

 2. 8 september 2019 / 20:06

  Ik kwam via google je website tegen, super leuke site!
  Prachtig die natuurlijke tinten van de lippenstift. Die mascara heb ik ook getest, heel fijn is die!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   9 september 2019 / 21:26

   Wat leuk dat je mijn site hebt gevonden en bedankt voor je mooie compliment! Altijd fijn om een goede mascara in je stash te hebben he. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?