CCO Shellac nagellak review

cco shellac gel nagellak

Onlangs ontving ik een prachtig nagellak pakket van het merk CCO Shellac in mijn brievenbus. Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar zoals jullie inmiddels wel weten sta ik altijd te popelen om nagellak te swatchen en proberen. Benieuwd wat ik van dit merk vind? Lees dan snel verder.

Ik ontving het prachtige pakket van Shellac4U, importeur en leverancier van de CCO Shellac. In het nagellak pakket zaten een base coat, top coat, een gel cleanser, gel remover en drie prachtige kleuren nagellak.

Het gebruik

Het aanbrengen van de Shellac is erg eenvoudig. Je brengt de base coat aan en lakt je nagels vervolgens met de Shellac kleur naar keuze alsof het een ‘gewone’ nagellak is. Leg je handen onder een UV lamp of LED lamp om de Shellac uit te laten harden, zodat je weer een tweede laagje aan kan brengen. Het tweede laagje laat je wederom onder de lamp uitharden. Breng een top coat aan, laat ook deze weer uitharden en je bent alweer bijna klaar. De laatste stap is namelijk het gebruik van de gel cleanser. Hiermee haal je het plakkerige laagje van je nagels af en zijn je Shellac nagels good to go.

De kleuren

Shellac heeft ontzettend veel kleuren om uit te kiezen, en er is voor ieder wat wils. Op de website hebben ze een handige kleurenkaart geplaatst, om je bij je kleurkeuze te helpen. De kleuren die ik ontvangen heb zijn Tropix, Pink Bikini en Jack Rose.

CCO Tropix

cco tropix shellac

cco tropix shellac nagellak

Tropix is een prachtige combinatie van oranje, roze en koraal. Ik vind het mooi staan bij mijn huidskleur. Mijn huid is niet te bleek en de kleur is lekker vrolijk. Niet te fel en niet te donker. Precies goed voor deze tijd van het jaar zou ik zeggen. I’m in love!

CCO Pink Bikini

cco pink bikini shellac

cco pink bikini shellac nagellak

Pink Bikini is een warme en ietwat donkerdere roze kleur. De kleur is dus niet fel en hierdoor erg draagbaar. Ik vind het een prachtige kleur voor het voorjaar, de herfst en winter.

CCO Jack Rose

cco jack rose shellac

cco jack rose shellac nagellak

Jack Rose is een oranje/roze kleur uit de neon collectie. Door deze kleur lijkt je huid direct een stuk bruiner. Het is een prachtige kleur voor bijvoorbeeld je teennagels in de zomer. I love it!

Afhalen

Het afhalen van gellak en shellac vind ik altijd een dingetje. Ik moet toegeven dat het met Shellac wel wat eenvoudiger leek te zijn, maar je moet het wel 15 tot 20 minuten laten weken. Op deze manier kan de Shellac goed loskomen. Ik hoefde maar een heel klein beetje na te ‘poetsen’ met een houten bokkenpootje.

Conclusie

Ik vind CCO Shellac een prachtig nagellak merk dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Mijn nagels glansden zó mooi dat ik de hele tijd naar mijn handen aan het staren was, haha. En de lak blijft bij mij minimaal een week mooi zitten! Ik kan overigens niet wachten tot ik weer bij mijn teennagels kan, zodat ze er prachtig uitzien.. maar eerst maar eens bevallen. šŸ˜‰

Ben jij al bekend met dit merk? En wat vind je van de kleuren?

Liefs Eveline

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?