Cadeautip voor hem

HemdvoorHem cadeauset

Ik vond het altijd lastig om een leuk cadeau te vinden voor mannen. Gelukkig gaat het mij de laatste jaren steeds beter af. Vandaag heb ik dan ook een leuke last minute cadeautip voor hem.

Met een praktisch cadeau zoals een pyjama, warme trui, horloge of sokken zit je in mijn ogen altijd goed. Ik mocht deze prachtige cadeauset met sokken van HemdvoorHem ontvangen; een webwinkel met fashion voor mannen. Je kent ze wellicht al van de mooie strijkvrije overhemden die zij verkopen, maar ze verkopen ook sokken van alle bekende merken. Ik ontving een cadeauset met acht prachtige sokken van Tommy Hilfiger. De sokken zijn door het rustige printje zeer draagbaar en gemakkelijk te combineren onder zowel een casual als een zakelijke outfit. Multifunctioneel dus! En ideaal voor mannen die niet houden van de drukke prints van Happy Socks bijvoorbeeld. Albert draagt de sokken van Tommy heel graag, dus ik kan niet wachten om deze cadeauset aan hem te geven. 

Tommy Hilfiger sokken cadeauset

Met deze sokken kan ik mijn broer of vader ook erg blijmaken, omdat ze dus zo draagbaar en rustig zijn. Maar mocht je nog verdere cadeau inspiratie nodig hebben, HemdvoorHem heeft dit jaar een prachtige selectie gemaakt met originele cadeaus voor hem. Denk bijvoorbeeld aan een cadeauset met een boxer van Calvin Klein en twee speciaalbiertjes. Of een wijnkistje met een flesje wijn en Falke sokken. Maar ook sjaals, mutsen of een cadeauset met een badjas en pyjama zit in hun collectie.

Op deze manier wordt het ons vrouwen wel erg makkelijk gemaakt om een prachtig cadeau voor opa, papa, je man, vriend of broer te vinden. Onwijs leuk! Wat vindt jij een leuk cadeau om te geven? 

Liefs Eveline

 

Delen:

2 Reacties

  1. 31 december 2020 / 12:08

    Wat een fijne tips! Ik vind cadeaus voor mannen altijd een stuk lastiger! šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?