De badpakken trend van 2019

badpakken trends 2019

Het badpak is inmiddels niet meer weg te denken van het strand en is een ware trend geworden. You either hate it or love it, maar ik ben stiekem fan. Dit is de badpakken trend van 2019.

Met de zon op mijn gezicht krijg ik enorm veel zin in de stranddagen. Lekker in je badpak langs het water flaneren, met de wind in je haren.. Love it! Nu ik zelf steeds meer fashion influencers via Instagram volg, heb ik al een hoop leuke badpakken voorbij zien komen. Onderstaand dé badpakken trend van 2019.

Badpak met strepen

badpak met strepen

een // twee // drie // vier // vijf // zes

Het badpak met strepen heb ik vorig jaar al bij menig influencer voorbij zien komen, maar ook dit jaar zijn de streepjes er nog. Extra bonus: naast het feit dat je helemaal on trend bent met deze badpakken, zorgt de verticale streep visueel gezien ook nog eens voor een langer lijf en een slanker lichaam. Dat is een win-win wat mij betreft, want ik ben niet zo lang.

Bloemen badpak

bloemen badpak

een // twee // drie // vier

Ik krijg altijd een beetje een bounty-eiland gevoel van de badpakken met bloemen. Zomerser dan dit wordt het natuurlijk niet. Lekker met een kokosnoot in je hand en een mooie nagellak op je tenen. Welk badpak vind jij het mooist?

Badpakken met strikjes, ruches of geknoopte details

badpak met strik badpak met geknoopt detail

een // twee // drie // vier

Tot slot zijn de badpakken met strikjes, ruches of geknoopte details ook helemaal hot. Zoals je ziet combineren sommige badpakken deze trend met de bloemetjes of streepjes trend. Welk badpak is jouw favoriet?

Wat een heerlijke zomerse foto’s he! Ik heb nu echt zin in een vakantie en een nieuw badpak, haha. Hopelijk pas ik er na mijn bevalling snel weer in! Met de code ‘BEACHTIME’ krijg je trouwens t/m aanstaande vrijdag maar liefst 20% korting op alle badmode bij OTTO.

Liefs Eveline

NIETS MISSEN? VOLG MIJ VIA BLOGLOVIN OF INSTAGRAM!

**

Delen:

7 Reacties

 1. 11 juni 2019 / 12:04

  Stuk voor stuk super leuk! Die van My Jewellery met streepjes en strikjes op de schouders is mijn favo!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   11 juni 2019 / 19:31

   Oh ja die vind ik ook erg leuk! Die heb je overigens in twee kleuren. <3

 2. 12 juni 2019 / 22:03

  Je hebt echt zulke mooie badpakken in deze post gezet! Het tweede bloemenbadpak is echt prachtig met die achterkant. Verder sta ik echt bekend bij mijn vrienden als ‘het meisje met de streepjesoutfits’. Ik vind van de eerste reeks badpak 2, 5 en 6 heel mooi en van de derde reeks badpak 2, hihi <3

  • Eveline Fleur
   Auteur
   13 juni 2019 / 10:39

   Leuk om te horen dank je wel. Oh leuk dan ben je helemaal on trend met je streepjes hihi. Badpak 5 van de eerste reeks kan je overigens op verschillende manieren dragen, zag ik op het model. Super leuk want dan heb je eigenlijk meerdere badpakken in één. 🙂

  • 17 juni 2019 / 15:44

   Heb badpak nummer 5 even opgezocht, en wat is dat leuk gedaan zeg! Vind ‘m wel aan de prijzige kant, anders had ik ‘m meteen besteld.

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 juni 2019 / 11:34

   Dat vond ik dus ook erg leuk! En dat begrijp ik wel inderdaad. 🙂

 3. 14 juni 2019 / 17:50

  Alle badpakken zijn mooi met de verschillende designs en kleuren. Super leuk lijstje badpakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?