adidas sneakers die je niet mag missen

leuke adidas sneakers dames

Nu het langzaam weer wat kouder begint te worden, zullen de open schoenen en teenslippers langzaam worden omgewisseld voor warme of lekker zittende schoenen. 

Zo draag ik zelf ook graag sneakers of warme laarzen in deze tijd van het jaar. De Adidas schoenen die ik in de zomer overigens ook al regelmatig droeg, zijn mijn witte adidas Originals Superstars. En I LOVE deze sneakers! Ik heb zelf altijd erg gevoelige voeten en kan niet goed tegen randjes of stiksels, maar met mijn superstars heb ik nergens last van. Ik vind het zo ontzettend fijn om altijd schoenen klaar te hebben staan waar je zonder problemen lang mee kunt lopen en die er ook nog eens fashionable uitzien!

adidas superstars witte sneakers

Helaas zijn witte sneakers in deze tijd van het jaar wel wat lastig omdat ze snel vies kunnen worden, dus ik ben erg benieuwd of er nog mooie andere kleuren zijn die ik in de herfst kan dragen. En omdat ik zo ontzettend blij ben met mijn witte sneakertjes ben ik erg benieuwd naar de andere modellen van dit merk. Daarom heb ik de leukste adidas sneakers voor je op een rij gezet!

 

adidas Superstars

Adidas originals superstars

Kijk nou hoe leuk deze kleuren zijn? Vooral de blauwe en beige zijn favoriet, maar de koraalkleurige sneakers zijn wel heel erg stoer! Enorm gaaf met een zwarte broek, zwarte top en koraalkleurige details zoals je oorbellen, tas, nagellak of lippenstift. Love it! Lekker herfstproof ook. 😉 Ik snap wel waarom dit model populair is. <3

 

Stan Smith

adidas stan smith dames sneakers

Nog zo’n populaire model van adidas is Stan Smith. Met name de groene achterkant is kenmerkend voor dit model. Hoe leuk is de klittenbandsluiting? De crèmekleurige schoenen zijn limited editions en hebben een slangenlook. Super leuk! En tja.. mintgroen he.. altijd goed natuurlijk. 😉

 

Campus

adidas campus dames sneakers

Wauww wat zijn dit leuke modellen zeg! Deze kende ik dus nog niet. Deze sneaker ziet er wat lager uit, maar ik vind ze ook heel leuk! Je weet inmiddels vast al dat mosterdgeel de kleur van aankomend seizoen is, dus met deze sneaker zit je dan he-le-maal goed. De grijze vind ik overigens ook heel mooi. Het krokodillenreliëf maakt de sneaker gelijk een stuk luxer en specialer. Love it! En die roze zijn gewoon heel schattig. <3

Welk model vind jij het leukst? En voor welke kleur zou jij gaan?

Liefs Eveline

Wil je niets missen? Volg mij dan via BloglovinInstagram of YouTube. <3

**

Delen:

1 Reactie

  1. 4 oktober 2018 / 21:16

    Met Adidasjes zit je altijd goed! Ik vind de Stan Smith’s altijd het leukste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?