Over mij

Mijn naam is Eveline en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Naast mijn fulltime job als Communicatie & Content Manager werk ik sinds januari 2016 met ontzettend veel liefde en plezier aan evelinefleur.nl. Schrijven heeft altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad en dat ik dit nu ook voor mijn eigen website kan doen maakt me ontzettend gelukkig!

Ik ben dol op lifestyle, fashioninterieur en nagellak en schrijf hier dan ook graag over. Af en toe zit daar ook een samenwerking bij en dat vind ik natuurlijk super leuk. Ik zet altijd eerlijk onderaan een artikel als het een samenwerking betreft en het zal mijn mening niet beïnvloeden. Ik neem alleen samenwerkingen aan die bij mijn blog (en dus bij jullie) passen en probeer deze artikelen zo leuk mogelijk voor jullie te maken.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het lezen van mijn blog. Ik schrijf mijn artikelen met veel liefde en plezier en ik vind het dan ook super leuk om jullie reacties te lezen. Maar zelfs als je een stille lezer bent waardeer ik je gesnuffel.

Naast mijn blog kan je me ook op Instagram en Bloglovin vinden.