Over mij

over Eveline

Hey hallo, wat leuk dat je op mijn blog bent beland. Mijn naam is Eveline, 34 jaar oud, getrouwd en mama van twee hele lieve kindjes. Ik deel wekelijks artikelen over de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Want als er één ding belangrijk is in het leven, dan is het wel om te genieten. Ik hoop je dan ook te kunnen inspireren op het gebied van beauty, fashion, lifestyle, interieur en me-time. Jezelf verwennen, heerlijk ontspannen en weer opladen zijn in mijn ogen onmisbaar. En al helemaal wanneer je een druk (gezins)leven hebt. Wees lief voor jezelf!

Ik schrijf sinds januari 2016 met ontzettend veel plezier voor evelinefleur.nl en kan het inmiddels niet meer missen. Vrolijk, elegant en vrouwelijk zijn woorden die goed bij mij en mijn smaak passen. Verder kijk ik graag een film of serie, houd van shoppen, nagellak en badderen en spreek graag een gezellig avondje af met vriendinnen. Ook van sushi, chocola, een lekker wijntje bij kaarslicht of een goed boek word ik instant blij.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het lezen van mijn blog. Ik vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat, maar ook als je een stille lezer bent waardeer ik je gesnuffel.

Liefs Eveline

Samenwerken?

Interesse in een samenwerking? Kijk dan hier.


Zoek je iets?