7 redenen om blij te zijn dat het herfst is

7 redenen om blij te zijn dat het herfst is

Yaaaaas het is herfst! Stiekem keek ik in de zomer al uit naar de herfst.. erg I know, maar ik vind het zo’n gezellig seizoen! Het is echt mijn favoriet. <3 En om jou gerust te stellen heb ik 7 redenen waarom ook jij blij kan zijn dat het herfst is.

Netflix and chill

Met het regenachtige en koude weer is het tijd om Netflix erbij te pakken. Laat het buiten maar lekker los gaan, jij vermaakt je binnen prima met je favoriete Netflix serie.

Gezelligheid

De herfst vind ik echt het gezelligste seizoen. Lekker de kaarjes aan, thee of warme chocomel drinken, leuke accessoires kopen, een spelletjesavond met vrienden, dicht tegen je lover aan kruipen of je huisdier knuffelen. Soms kan het leven toch zo makkelijk zijn. Heerlijk back to basics!

Light up the world

De herfst is de tijd van de kaarsen. Met name heerlijke geurkaarsen zijn favoriet. Meestal ga ik naar de door mij zo genoemde neushemel toe en snuffel ik aan alle kaarsen. 😉 Het branden van een kaarsje maakt je huis direct een stuk gezelliger, dus zorg ervoor dat je er in deze periode genoeg in huis haalt!

Liters thee

Tja dit seizoen drink je natuurlijk liters thee in jouw favoriete smaken als herfststorm, cinnamon spice, appel/kaneel en ga zo maar door. En je ruilt je kleine kopje dit seizoen direct in voor een grote mok zodat je er extra lang van kan genieten. Toch? 😉

Lekker lezen

In de herfst is het heerlijk om op de bank te kruipen met een goed boek. Verlies je in dat ene romantische boek dat je nog zo graag wil lezen of die spannende thriller die al veel te lang in je boekenkast staat te verstoffen.

Warme pyjama’s

In dit seizoen zijn de leukste pyjama’s te koop, dus ruil je jouw koude pyjama’s met alle liefde om voor een warm en zacht exemplaar, zodat je er heerlijk knus bijzit. Heb je nog geen leuke pyjama’s in de kast liggen? Houd mijn blog de komende tijd dan goed in de gaten.

Meer artikelen op evelinefleur.nl

Kan je geloven dat ik zó gek ben op de herfst dat ik het idee voor dit artikel al in juli had? JULI! Jep.. I know. #weird Maar I love it. <3 Maak je borst(en) maar nat, want dit seizoen komen er een hoop nieuwe artikelen aan! Dat kan natuurlijk nog een reden zijn om blij te zijn dat het herfst is. 😉

Liefs Eveline

Delen:

4 Reacties

 1. 1 oktober 2018 / 21:42

  haha helemaal mee eens ik ben ook echt gek op de herfst! vooral de kaarsjes, lekker eten, warme soepen, warme truien en vooral het regenachtige weer.. oeps!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   3 oktober 2018 / 08:38

   Haha jaaa zo’n zin in!! Heerlijk <3

 2. 2 oktober 2018 / 09:26

  Ik hou van de herfst! Het is echt mijn favoriete seizoen. <3
  Ik kan zo genieten van de warme truien en de gezellige sfeer.
  Liefs,
  Evelien

  • Eveline Fleur
   Auteur
   3 oktober 2018 / 08:38

   Jaaa zo gezellig! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?