15x Zakelijke en nette jurkjes voor naar kantoor

zakelijke en nette jurkjes voor naar kantoor Het liefst draag ik het hele jaar door de mooiste jurkjes. Naar het strand, naar kantoor, met stappen, als het sneeuwt. I love it! Naast het feit dat ik voor mijn werk af en toe naar klanten toe moet en er dus netjes uit moet zien, draag ik nette jurkjes sowieso ontzettend graag. Voor de dames onder ons heb ik de 15 mooiste zakelijke en nette jurkjes voor naar kantoor op een rij gezet! 

Simpel en chic

zakelijke en nette jurkjes voor naar kantoor - net jurkje

een // twee // drie // bekijk alle jurken

Deze jurkjes zijn simpel en toch chic. Maak je outfit compleet met een lange ketting als eye-catcher, mooie zilveren oorbellen en je haar in een simpel staartje. Klaar is Kees! (of Sanne, of Vera..;))

Elegant blauw/wit

elegante blauw witte jurkjes

vier // vijf // zes // bekijk alle jurken

Blauw in combinatie met wit kan altijd en is zeer elegant. Deze jurkjes staan prachtig in combinatie met een rode nagellak en rode lippenstift, maar als je liever van een rustigere uitstraling houdt dan kan dat natuurlijk ook. Dit zijn jurkjes die je in je kast móet hebben hangen en zijn het hele jaar door te dragen.

Effortless black

zwarte jurkjes

zeven // acht // negen // bekijk alle jurken

Ik ben dol op zwarte kleding. Ik vind het netjes staan en met mijn blonde haar extra mooi. Ik combineer het gemakkelijk met zilveren sieraden en ben direct klaar. Een zwart jurkje kan altijd en je moet er op z’n minst één in je kast hebben hangen! Nummer 9 is prachtig en heeft de belijning precies goed lopen, zodat het prachtig om je lichaam zit. Zelfs als je ‘recht’ bent krijg je met dit patroon een extra taille door de strepen. I love it.

Krachtige kleuren

kleurrijke jurkjes

tien // elf // twaalf // bekijk alle jurken

Ik ben niet zo dapper dat ik met deze felle kleuren durf te lopen, maar ze stralen wel kracht uit en staan ook erg vrolijk. Hou je van kleur? Dan kan je deze jurkjes natuurlijk niet laten hangen. Tip: Als je felle kleuren draagt, hou het dan wel rustig (geen heftige stippen of andere drukke patronen dus) zo blijft het toch nog chic! En de rode jurk kan je ook tijdens kerst dragen.. 😉

Lieflijk roze

roze jurkjes

dertien // veertien // vijftien // bekijk alle jurken

Roze staat zachtaardig en is tegelijkertid ook heel vrouwelijk. De lichte kleuren zijn wellicht wat flauwtjes bij de wat blekere meiden onder ons (#melkflessenvooraltijd), maar roze staat hoe dan ook erg netjes! Nummer 15 heeft trouwens twee zwartje strikjes in de taille. Cute!

Ik vind het leuk om van je te horen: Draag jij graag jurkjes? Welke zou jij dragen?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube.

sw

Delen:

11 Reacties

 1. 15 augustus 2017 / 10:10

  Leuk! Ik draag zelf echt nooit een jurk (met uitzondering van heel bijzondere gelegenheden). Ik vind de meeste jurken voor mij helaas te kort. Maar goede tips!

 2. 15 augustus 2017 / 19:12

  Wat leuk, zoveel jurkjes op een rijtje! Zowel naar mijn werk als in het dagelijks leven draag ik bijna alleen maar jurkjes, dus dit is echt een artikel naar mijn hart 🙂 De roze zijn mijn favoriet, maar die met felle kleuren vind ik ook leuk. Ik heb zelf trouwens ook een geel jurkje met witte stippen dat ik, gecombineerd met een net jasje, weleens naar mijn werk draag. Met zo’n jasje vind ik ook zo’n felgeel en opvallend jurkje zelf nog wel mooi chic staan 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 augustus 2017 / 07:57

   Ja he ik ook! Ik heb ook maar 2 broeken in mijn kast liggen haha. I love jurkjes. Het gele jurkje met de stippen staat je inderdaad prachtig, ik heb hem voorbij zien komen bij je. Met een jasje erop staat het inderdaad erg netjes!

 3. 17 augustus 2017 / 11:25

  Ik heb lelijke benen dus draag veel te weinig jurkjes! Maar ik vind het zo leuk en cute!

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 augustus 2017 / 07:59

   Ahh dat zal heus niet zo zijn. <3 Je kan ook een panty eronder dragen, dat doe ik ook altijd. <3

 4. 17 augustus 2017 / 19:07

  Mooie selectie heb je gemaakt! Ik vind vooral de zachtroze jurkjes erg mooi 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   18 augustus 2017 / 08:00

   Dank je wel! Lief zijn ze he. ^ . ~

 5. 18 augustus 2017 / 07:55

  Ik vind de eerste drie jurkjes heel leuk!!

 6. 18 augustus 2017 / 16:35

  Daar zitten leuke jurkjes tussen zeg! Ik vind meerdere erg leuk…

  • Eveline Fleur
   Auteur
   20 augustus 2017 / 13:55

   Haha ja erg he.. <3

 7. 4 september 2017 / 07:38

  Wat een heerlijke jurkjes zeg. Ik vind nummer 1 en 2 echt super tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?