11 dames must-haves voor de lente

11 dames must-haves voor de lente

Na de heren must-haves voor de lente is het nu tijd voor de dames must-haves. Want ja, in de lente is het weer tijd voor vrolijke en fleurige jurkjes, fijne zonnebrillen en leuke schoenen. Ik heb de leukste items voor je op een rij gezet!

Jurkjes

Als echte jurkjes liefhebster kan (en mag!) deze natuurlijk niet ontbreken op de lijst. Ook al ben je zelf geen fan van jurkjes, ze zijn erg vrouwelijk en horen wat mij betreft echt bij de lente. Extra leuk met een vrolijk patroontje en ballerina’s of sneakers eronder.

Fleurig

dames jurkjes fleurig

een // twee // drie // bekijk alle jurken

Casual

dames jurkjes casual

vier // vijf // zes // bekijk alle jurken

Zonnebrillen

Voor mij is het eigenlijk nooit leuk shoppen voor zonnebrillen, omdat ik een erg smal hoofd heb en ik met de meeste zonnebrillen dus op een bij lijk met enorme ogen. 😉 Hoe dan ook blijf ik het altijd proberen, want er zijn zoveel leuke brillen. Onderstaande brillen zijn echte schatjes voor de lente. Ik bedoel: rosé goud, babyblauw en wit met mintgroene glazen! <3

lente must-haves dames zonnebrillen

zeven // acht // negen

Sneakers

Omdat het nog te fris is om slippertjes uit de kast te halen, is het in de lente tijd voor leuke sneakers. Deze schatjes zijn eigenlijk te leuk om te laten liggen en stiekem wil ik ze heel erg graag bestellen. <3
lente must-haves dames sneakers

tien // elf

Dat waren de 11 must-haves voor de lente. Ik hoop dat je ze leuk vind. Ik word er in ieder geval heel erg hebberig van..

Ik vind het leuk om van je te horen: Welke must-have vind jij het leukst?

Wil je niets missen? Volg mij dan via Bloglovin, Instagram of YouTube.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look… for less!.

Delen:

4 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 18:34

  Wat een prachtige items! Vooral die schoenen <3 Laat de lente nu maar echt beginnen!

 2. 18 maart 2017 / 07:38

  Wauw, dat zwart gebloemde jurkje is zo leuk! Onwijs toffe items!

 3. 19 maart 2017 / 02:05

  Wauw wat een prachtige items! Ik krijg helemaal zin om te gaan shoppen nu<3
  Wat een super leuke blog heb je 🙂 Liefs, Florentine

 4. 19 maart 2017 / 09:44

  Die zonnebrillen en sneakers zijn zo tof! Die wil ik allemaal wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?