10 dingen die je nog niet van mij wist

10 dingen die je nog niet van mij wist

Het leek me leuk om elkaar wat beter te beter leren kennen. Daarom deel ik vandaag 10 dingen die je nog niet van mij wist!
Ook al schrijf ik mijn artikelen zorgvuldig en bewust, toch is het lastig om in detail bij te houden wat ik jullie allemaal wel en niet vertel. Ik bedoel..weet jij nog wat jij twee jaar geleden allemaal vertelt hebt? Ook al vind ik dat ik altijd open en eerlijk naar jullie ben, toch zijn er nog dingen die jullie niet van mij weten omdat het simpelweg niet ter sprake is gekomen. Nou ja.. tot nu dan. 😉

 1. Albert en ik hebben elkaar via Tinder ontmoet. Echt!
 2. Op mijn achttiende heb ik een half jaar stage gelopen in Newcastle, Engeland en dat vond ik fantastisch! Ook vier maanden op Curacao overigens.
 3. Ik vind olifantjes super schattig.
 4. Stiekem wil ik al sinds ik klein ben heeeeel graag een hondje. Helaas wil Albert daar niet aan vanwege een beperkte vrijheid. En ik wil het alleen als ik er echt tijd voor heb, anders vind ik het zielig. Geen hondje voor nu dus. 😉
 5. In mijn tienertijd zat ik in een Japan-fase. Ik keek Anime, las Manga en heb zelfs een keer aan cosplay gedaan. Ik leende een outfit van een vriendin en deed subtiel wat konijnenoortjes op die ik zelf had gemaakt, gebaseerd op de konijnenoren van het spel Ragnarok Online.
 6. Ook al is mijn Japan-fase voorbij, toch wil ik ooit nog eens naar Japan. Het enige wat mij een beetje tegenstaat is het lange vliegen. Daar ben ik niet zo’n fan van..
 7. Dat brengt mij meteen naar het volgende punt. Ik ben geen fan van vliegen en neem altijd een kalmerend pilletje voordat ik het vliegtuig instap (met dank aan mijn schoonmoeder).
 8. Toen ik klein was, was ik helemaal gek van knuffels. Mijn allerliefste knuffel was een olifant die ik Osant noemde omdat ik toen geen olifant kon zeggen. Schattig toch?! Vriendinnen moeten nog altijd aan mij denken als ze ergens een olifant zien.
 9. Vroeger was ik een echte gamegirl en speelde ik games op de Super Nintendo, N64, Playstation 2 (en 3), Nintendo Gameboy, DS, 3DS, GameCube en Wii. Tegenwoordig speel ik alleen spelletjes op mijn iPhone of één van de delen van het spel Knack op onze Ps4. Dat vind ik echt een leuk spel! <3
 10. De Ps4 was het eerste item wat Albert en ik samen kochten. Zo leuk <3 We hebben alleen nog nooit een spel samen gespeeld, afgezien van een demo van boxen, maar ik maakte Albert in, dus hij vond het niet leuk om tegen mij te spelen. Haha. Maar ik vind het erg leuk om mee te kijken als Albert speelt en ik speel zelf heeeeeeel soms een spelletje op de Ps4, zoals Knack. Alleen maar knack eigenlijk 😉

Nou dat zijn ze weer. Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen! Wat is een feitje over jou wat je met mij wilt delen?

Liefs Eveline

 

Delen:

9 Reacties

 1. 8 oktober 2018 / 08:43

  Ahhh gamen vond ik ook altijd super leuk!
  Ik ben gek op de gamecube.
  En wat leuk dat jij en Albert elkaar via Tinder hebben ontmoet. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 2. 8 oktober 2018 / 10:03

  Wat leuk om je wat beter te leren kennen! Ik was vroeger ook echt verslaag aan de Nintendo N64 en ik heb werkelijk alle gameboys gehad. Mooie tijd dat je je nog hele dag kon en mocht vermaken met het spelen van Pokemon of Mario haha.

 3. Irene
  9 oktober 2018 / 10:43

  Beperkte vrijheid met een hond? Nee hoor, dat valt reuze mee! Dagjes weg, geen probleem hoor! Vakanties, ja dat moet je plannen, maar ook dat is geen enkel probleem!
  Ik kan niet meer zonder 🐶

 4. 10 oktober 2018 / 22:50

  Wat leuk om te lezen dat je van game houd, ik ga nu nog even een potje sims 4 doen maar de game horizon vind ik echt geweldig op de playstation 4.. echt hele toffe en mooie game !

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 november 2018 / 08:38

   Ohh die ken ik niet, maar het ziet er heel tof uit! Is het moeilijk? En de sims is altijd leuk hihi. xx

 5. 21 oktober 2018 / 10:28

  Wat leuk om te lezen! mijn man en ik kennen elkaar ook via minder ^^

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 november 2018 / 08:37

   Wat leuk dat jullie elkaar ook via Tinder kennen!

 6. 30 oktober 2018 / 16:05

  Ik heb je blog door Around San ontdekt. Wat heb je een leuke blog en wat leuk om dan gelijk zo’n artikel te lezen om je een beetje te leren kennen. 🙂

  • Eveline Fleur
   Auteur
   2 november 2018 / 08:42

   Wat leuk om te horen! Ik zag inderdaad dat ze mijn blog had genoemd. Zo leuk! <3 Welkom in ieder geval! Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier zal lezen. Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?